DUNCA EXPEDITION

Informații

În prezent, Dunca Expeditii sistemul integrat de software WindNET ERP.


Cu o experiență de mai bine de 20 în industria transporturilor, Dunca Expediţii este o societate comercială care ocupă un loc fruntaș în elita transportorilor, lucru datorat atât investițiilor făcute de-a lungul timpului în dezvoltarea proprie a societății, cât și a soluțiilor implementate pentru a îndeplini cerințele clienților și nu în ultimul rând pentru a ajuta afacerile acestora.

Compania dispune de o flotă de 403 capete tractor și 425 semiremorci, 50 autoutilitare și 4 autobasculante, dotată cu cele mai moderne echipamente și cu o stație de întreținere și reparație ultramodernă, astfel încât să poată realiza transport de mărfuri generale, agabaritice, refrigerate, transportul produselor de balastieră, transportul containerelor, transportul gazelor lichefiate cu cristale specializate, mărfuri periculoase în regim ADR.

www.duncaexpeditii.ro

Testimonial

Profesionalismul, flexibilitatea, transparența echipei WindSoft sunt calitățile care au dus la un parteneriat solid. Nu am auzit niciodată ”nu se poate” din partea lor, sunt mereu conectați la nevoile noastre și deschiși în a identifica soluții noi.

Toți am avut multe de învățat din acest parteneriat, clar este că această colaborare a schimbat mult modul de lucru în bine, a schimbat mentalități, și a oferit direcții noi de dezvoltare. La mijloc consider că a fost multă implicare din ambele părți, având capacitatea de a trece peste provocări prin voință și ambiție bucurându-ne de fiecare reușită împreună.

Vreau să fie foarte clar că acest proiect, mai bine zis colaborarea, nu s-a încheiat, aceasta are loc în permanentă deoarece lumea transporturilor este tot timpul una efervescentă și trebuie să fii conectat și pregătit să aplici soluții noi la provocări noi, probabil acesta este și cel mai mare avantaj al echipei WindSoft, faptul că sunt în permanență aproape de client, de la început până la sfârșit… dar cine știe când va fi sfârșitul transporturilor!?!

Lucău Ștefan, R&D Operational Solution Manager Dunca Expediții

Studiu de caz

Dunca Expeditii aduce inovatie tehnologica in strategia de dezvoltare a business-ului companiei

In 2011 Dunca Expeditii implementeaza WindNET – solutie software integrata, configurabila conform tipului de activitate al companiei. Evolutia impresionanta a acesteia din ultimii 6 ani a determinat WindSoft sa inoveze si sa se adapteze continuu la nevoile Dunca Expeditii, ca parte a strategiei de dezvoltare a business-ului de transport.

 

Provocarea


In 2013, odata cu dezvoltarea companiei, era nevoie de o abordare aprofundata a fluxului operational si a modului de operare a datelor in sistem. Cu alte cuvinte, solutia WindNET existenta avea nevoie de un upgrade functional pentru a sustine in continuare procesele interne ale companiei.

 

Citeste mai multe aici

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata