VIO TRANS

Informații

Compania de transport marfă Vio Trans folosește astăzi un produs software de tip WindNET ERP oferit de WindSoft.

Având la dispoziție o flotă de 100 de autotrenuri, atât proprii cât și ale colaboratorilor permanenți, Vio Trans oferă servicii transport atât în spațiul românesc cât și cel european, concentrându-și activitatea pe transportul mărfurilor generale, complet sau în sistem de grupaj precum și a transportului mărfurilor ce necesită temperatură controlată sau mărfuri periculoase (ADR).

Detalii mai multe despre companie gasiti pe www.viotransgrup.ro.

Testimonial

Cu WindSoft avem un parteneriat constructiv, suntem de aceeași parte a baricadei iar nivelul de înțelegere și de profesionalism a condus la o relație de business cu adevărat valoroasă.

Sunt oameni determinați, dedicați muncii lor care au înțeles tipul nostru de business și ce ne dorim de la soluția software propusă de ei. Sistemul ne-a oferit avantajul de a lua decizii bazate pe date concrete, la timpul potrivit pentru ca strategiile noastre să se transforme în servicii de calitate.

Viorel Angelescu, Manager general și owner Vio Trans Grup

Studiu de caz

Câștigătorul trofeului Romanian Transport Company of the Year 2015, Vio Trans Grup a ales soluția ERP propusă de WindSoft încă din 2010 pentru a impulsiona creșterea afacerii și pentru a asigura sustenabilitatea afacerii pe termen lung.


Odată cu creșterea companiei și diversificarea serviciilor, cultura organizațională a început să se modifice, volumele de muncă erau din ce în ce mai mari. Aceste aspecte creau probleme în acuratețea informației, a creșterii timpilor de răspuns sau de execuție la nivel departamental. Toate acestea puneau în pericol calitatea serviciilor cu care Vio Trans Grup își obișnuise clienții.

Astfel, implementarea unui sistem software integrat care să elimine erorile și care să integreze toate departamentele era răspunsul natural la necesitățile companiei pentru a susține creșterea acesteia.

Citeste mai multe despre studiul de caz Vio Trans.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata