DIANTHUS

Informații

Dianthus utilizează cu succes soluțuiile software oferite de WindSoft.

Înființată în 1993, compania Dianthus oferă servicii de transport și logistică pe o piață care avea să se dezvolte permanent. Având la dispoziție cele mai performante și echipate camioane, compania efectuează atât transport intern cât și internațional prin intermediul celor 220 de camioane existente în parcul auto propriu.

www.dianthus.ro

Testimonial

Sunt întotdeauna deschiși și flexibili în toate solicitările noastre. Aspecte esențiale în parteneriatul nostru. Da, vorbesc despre un parteneriat veritabil de mulți ani, bazat pe încredere și profesionalism, ceea ce ne-a ajutat să ne dezvoltăm împreună. Prin faptul că pe parcursul implementării noului soft au adaptat sistemul după cerințele noastre s-a creat o simbioză între noi, sistemul WindNet ERP și oamenii din WindSoft, fără de care suntem conștienți că ne-ar fi greu. Niculescu Dan, Director Comercial Dianthus

Studiu de caz

Dianthus - o afacere românească de 31 de milioane de euro gestionată de 10 ani cu WindNET ERP de la WindSoft


O descriere mai amănunțită asupra contextului achiziționării unui sistem ERP în compania Dianthus poate fi parcursă în studiul de caz.

Declarațiile din interiorul companiei cu privire la provocările ce au dus la decizia de implementare a sistemului software WindNET, ne conving fără dar și poate că am ales un parteneriat care a înțeles potențialul și adevărata valoare a soluțiilor WindSoft.

Citeste mai multe aici.

 

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata