Implementare

custom tailored systems

Sistemele sunt customizate pe modelul de business al companiei tale

specialised support team

Ai la dispozitie echipe specializate, dedicate proiectului tau

know-how

Te poti bucura de know-how-ul acumulat in urma a peste 500 de proiecte implementate cu succes

implementing

Suntem permanent conectati la nevoile tale pe parcursul intregului proces de implementare

Etapele implementarii

 • A
  Planificare

  PLANIFICARE PROIECT

  Succesul vine odata cu planificarea strategica

  Planificarea implementarii este realizata de catre un Project Manager desemnat de WindSoft, ce mentine in permanenta legatura cu reprezentantii companiei tale. Acesta se va asigura ca organizatia ta se bucura de toate avantajele oferite de ERP.

  WindSoft are experienta, echipa si metodologia necesara pentru o planificare reusita.

 • B
  Analiza

  ANALIZA DETALIATA

  Cu ERP de la WindSoft, te vei bucura de economii de costuri, productivitate sporita si servicii imbunatatite pentru clientii organizatiei tale

  Specialistii de la WindSoft fac analize minutioase asupra infrastructurii hardware si software, dar si in organizarea firmei: departamente, organigrama, activitati, centre de profit, flux informational existent si propus, standarde de lucru. Toate procesele de analiza sunt cuprinse in documentul de analiza conform caruia se va face configurarea, dezvoltarea, setarea si parametrizarea ERP.

 • C
  Instalare

  INSTALARE SI INSTRUIRE UTILIZATORI

  In aceasta etapa, echipa WindSoft va configura si instala aplicatia pe server si statiile de lucru si va seta drepturile de acces ale fiecarui utilizator in parte. Pentru fiecare departament organizam training-uri, in care sunt prezentate detaliat functiile aplicatiei cu care vor lucra angajatii. Perioada de instruire se va desfasura pe etape, timp in care fiecare utilizator isi va insusi partea lui de lucru.

 • D
  Go live

  MOMENTUL GO LIVE

  Inainte de momentul lansarii in functiune, ne asiguram ca fiecare utilizator a inteles si s-a adaptat noului sistem ERP. In acest moment, solutia implementata este complet functionala si se vor putea opera datele reale, beneficiind de asistenta si suport tehnic.

Mentenanta

Perioada de mentenanta incepe imediat dupa ce a fost finalizata implementarea si trecerea aplicatiei ERP in faza de exploatare.

parametri

Verificarea parametrilor de functionare ai sistemului informatic

specialised support team

Verificarea parametrilor de functionare ai infrastructurii hardware si software

know-how

Optimizarea sistemului si a procedurilor de lucru

implementing

Urmarirea, arhivarea si backup-ul activitatilor

Suport Tehnic

Clientii nostri au incredere nu numai in aplicatiile ERP pe care le dezvoltam, ci si in experienta noastra.

Oferim clientilor nostri asistenta tehnica disponibila prin intermediul personalului, care este instruit in aplicatiile, tehnologia si industria noastra. Suportul tehnic este asigurat prin telefon sau e-mail, specialistii WindSoft raspunzând tuturor intrebarilor referitoare la utilizarea aplicatiei.