COM DIVERS AUTO RO

Informații

Com Divers Auto este partenerul care a implementat cu succes sistemul software WindNET ERP.


Companie înființată în 1994, Com Divers Auto a avut încă de la început obiectivul comercializării en gros și en detail a pieselor auto și accesoriilor auto pentru autovehicule de mare tonaj. Evoluția impresionantă a companiei i-a adus în 2014 premiul pentru ”Transportatorul anului” oferit de Ziua Cargo.

Astăzi compania deține un parc auto de 250 de camioane folosite atât pentru transportul intern cât și pentru cel internațional, concentrând-se mai ales pe rutele Cehia, Polonia, Slovenia, Italia, Franța, dezvoltând de asemenea parteneriate pe ruta Bulgaria-Turcia.

Pe lângă activitatea de transport, Com Divers Auto, pune la dispoziția clienților săi servicii de service auto, începând de la verificări, servicii automate de vulcanizare, spălare, echilibre roți, până la service complet pentru camioane.

Afla mai multe detalii pe www.comdivers.ro.

Video

 

Soluția propusă celor de la Com Divers Auto Ro nu este un produs care acoperă doar nevoile imediate ale companiei, ci este o soluție software integrată care, datorită modului în care a fost gândită și dezvoltată de-a lungul anilor, permite atât o creștere accelerată a companiei cât și o dezvoltare organică a soluției odată cu compania.

Citeste mai multe aici.

Studiu de caz

Com Divers Auto Ro – adoptă un management strategic prin sistemul software WindNET.


Începând cu 2013, Com Divers Auto Ro, una dintre cele mai mari companii de transport din România, folosește sistemul integrat de software WindNET ERP furnizat de WindSoft ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei.

Lipsa unei soluții software adecvate dimensiunii companiei precum și incapacitatea sistemului existent de a susține în continuare planurile de dezvoltare ale companiei a determinat îndreptarea atenției către o soluție integrată capabilă să se adapteze tipului de activitate a companiei, care să integreze ușor fiecare departament în parte. Acesta fiind unul dintre criteriile de selecție pe care Com Divers Auto Ro le-a luat în calcul pentru următorul sistem implementat.

Citeste tot studiul de caz aici.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata