DELAMODE

Informații

Grupul Delamode este o companie de transport și logistică cu o experiență de peste 20 ani în servicii de supply chain, prezentă în Europa Centrală și de Est.

Compania oferă transport internațional în regim de grupaj, încărcări parțiale și complete, distribuție internă, transport maritim și aerian, precum și soluții integrate de depozitare și logistică. Grupul are peste 250 de angajați cu birouri deschise în România, Estonia, Bulgaria, Ungaria, Lituania, Serbia, Republica Moldova și Marea Britanie.

Delamode România folosește software-ul dedicat companiilor de logistică, WindNET ERP, pus la dispoziție de WindSoft.

www.delamode-romania.com

Testimonial

Am luat în calcul absolut toate criteriile. Pornind de la adaptabilitatea sistemului, resursele de timp, personal, deschidere față de cerințele noastre, experiența în piață, aspecte care ne-au determinat să alegem WindSoft. Cosmin Rusu, General Manager, Delamode România

Studiu de caz

Delamode România folosește cu succes sistemul WindNET ERP


Acest sistem ne ajută  în zona de management și control. Având vizibilitatea tuturor activităților atât la nivel operațional cât și financiar, ne asigură o imagine în timp real a business-ului nostru și a evoluției acestuia.

 

Situatie inițială


De-a lungul timpului, Delamode România și-a diversificat gama de servicii oferite clienților și astfel a apărut necesitatea de a integra întreg fluxul operațional și de a obține controlul asupra întregii activități logistice.

Soluția tehnică folosită în acel moment nu mai corespundea cerințelor, îngreunând procesul decizional, iar Delamode România a demarat procedura de identificare a sistemului software integrat care să satisfacă necesitățile companiei.


Citeste mai multe aici.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata