WindSoft este furnizorul de soluții software integrate pentru International AlexanderInternational Alexander - unul dintre cei mai mari transportatori din România și WindSoft - furnizorul de solutii software integrate dedicate industriei de transport, sunt parteneri în cursa pentru succes. IA a accesat sistemul integrat WindNET ERP pentru toate cele 10 filiale și Planificatorul WindPlan.
International Alexander este o firmă extrem de dinamică și avem nevoie de un partener care să țină pasul cu noi și să ne propună soluții inteligente. Ne dorim ce este mai bun, așa că am ales ce este mai bun.
Loredana Dan, Europe BDM International AlexanderCe v-a convins să alegeți WindSoft?

[Loredana Dan] International Alexander în tot ceea ce întreprinde pune accentul pe calitate. Trecerea la un sistem integrat de software este un pas firesc având în vedere dinamica business-ului și viitoarele proiecte.  Este decisiv să alegi să ți se alăture echipe profesioniste, companii de top, axate pe dezvoltare și atitudine proactivă.

În urma discuțiilor deschise și analiză amănunțită, am decis să formăm o echipă cu o misiune bine stabilită și obiective comune.

Ce oferă WindNET ERP în plus față de alte soluții software integrate?

[Loredana Dan] Soluția propusă de ei [n.r. WindSoft], WindNET ERP coincide cu activitatea noastră. În soluția lor am identificat fluxurile noastre curente și, cel mai important, am găsit deschiderea de a crea update-uri care să se plieze pe business-ul nostru complex ce include partea de transport, service și logisitică.

Este un avantaj extraordinar să beneficiezi de serviciile unei singure firme și o structură unitară care să o putem aplica în cele 10 filiale.

Un alt motiv care ne-a convins a fost experiența lor de aproape 20 de ani cu transportatorii. International Alexander este o firmă extrem de dinamică și avem nevoie de un partener care să țină pasul cu noi și să aibă know-how-ul necesar pentru a ne propune soluții inteligente.

Care sunt provocările proiectului International Alexander? 

[Ștefan Nedeluș] Proiectul software dezvoltat de International Alexander este extrem de complex și este o provocare pentru noi, dar și o oportunitate pentru noi să dovedim că WindNET ERP este la momentul actual soluția software completă și eficientă pentru orice transportator.

Începem cu foarte mult entuziasm și responsabilitate acest proiect și ne onorează faptul că un transportator de top cum este International Alexander va fi partenerul nostru. Ei au avut o evoluție admirabilă până acum, iar prin implementarea soluției software integrată WindNET ERP își vor consolida poziția și vor continua să evolueze.

Ce beneficii credeți că va aduce WindNET ERP?

[Loredana Dan] Beneficiile aduse de WindNET ERP sunt pe mai multe planuri: la nivel departamental și interdepartamental, unde ne așteptăm la optimizarea resurselor și a timpului de lucru, creșterea volumelor păstrând aceeași structură și în plus eficientizarea comunicării și acuratețea informației.

Având în vedere că vorbim de 10 filiale și peste 1000 de angajați, un sistem integrat este absolut vital pentru a obține rezultatele pe care ni le dorim.

Ce rezultate urmăriți în acest proiect?

[Ștefan Nedeluș] Așa cum menționa Loredana, vor fi rezultate cu impact la nivel departamental și interdepartamental și aici mizăm pe optimizarea și eficientizarea tuturor proceselor interne prin automatizarea lor.

Totodată ne propunem rentabilitatea proiectelor partenerilor prin maximizarea veniturilor și reducerea pierderilor.

Cel mai important obiectiv al proiectului software vizează clientul. Consider că la ora aceasta, în industria transporturilor, diferența se face prin calitatea serviciilor și International Alexander pune mare accent pe acest aspect. La nivel de top-management, soluțiile WindSoft vor oferi control total asupra business-ului, ceea ce va determina decizii rapide și fructificarea tuturor oportunităților apărute în piață.

[Loredana Dan] Ne dorim ce este mai bun așa că am ales ce este mai bun!

 

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.