Internationale Transporte Popovici utilizează cu succes sistemul WindNET ERP de la WindSoftInternationale Transporte Popovici a accesat sistemul WindNET ERP oferit de WindSoft și cele mai importante beneficii au fost creșterea productivitătii angajatilor și accelerarea procesului decizional la nivel de management.


WindSoft a adus valoare importantă în afacere. Prin acele date care se introduc, informațiile sunt  precise,  mai ample, le putem vizualiza retroactiv, putem face prognoze, putem vedea cum evoluează afacerea noastră. Sarolta Bara, Manager General, Internationale Transporte Popovici

[Liviu Damian] Am trecut de la o aplicație care făcea doar contabilitate și facturări. Ne-am dorit să nu mai introducem de două ori datele de fapt și să avem rezultate mult mai rapid și dacă se poate atunci când se întâmplă.

[Sarolta Bara] Știam că WindSoft este dedicat domeniului de transport, este lângă transportatori, oferă soluții pentru transportatori și-i ascultă pe transportatori. De aceea am ales WindSoft și dorim să mergem în continuare cu WindSoft.

[Liviu Damian] Echipa WindSoft a oferit sprijin total la implementare, colaborarea a fost, pot să zic, excelentă. Oamenii sunt tineri, oferă soluții, ceea ce am cerut s-a și întâmplat.

Pot să gestionezi lucrurile cu mult mai bine, să le vezi mai bine. Noi ne dorim ca toate aceste date să fie fructificate, să fie filtrate pentru a fi mai ușor utilizate.

[Sarolta Bara] Informațiile sunt mai precise, sunt mai ample, le putem vizualiza retroactiv, putem face prognoze, putem vedea cum evoluează afacerea nostră.

[Liviu Damian] Ne-am ales partenerii pe termen lung. Nu stă în firea noastră să lucrăm cu parteneri pe termen scurt. Parteneriatele pe termen lung, în afară de stabilitatea pe care o generează, înseamnă înțelegerea nevoilor celuilalt și relația formată este de bun augur pentru business. De asta am pornit dezvoltarea împreună cu WindSoft, pentru a ne ajuta și pentru a aduce plus valoare firmei noastre.

Nu poți să gestionezi datele dacă nu ai un instrument ca să le concentrezi. Este ca și cum ai căuta acul în carul cu fân.

Provocările, soluțiile și rezultatele acestui proiect se regăsesc în studiul de caz.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.