Com Divers Auto Ro adoptă un management strategic prin sistemele software WindSoftIncepând cu 2013, Com Divers Auto Ro, una dintre cele mai mari companii de transport din România, folosește sistemul software integrat WindNET furnizat de WindSoft ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei.


Soluția propusă celor de la Com Divers Auto Ro nu este un produs care acoperă doar nevoile imediate ale companiei, ci este o soluție software integrată care, datorită modului în care a fost gândită și dezvoltată de-a lungul anilor, permite atât o creștere accelerată a companiei cât și o dezvoltare organică a soluției odată cu compania. Ștefan Nedeluș, General Manager, WindSoft

[Alexandru Popa] Ne-am întâlnit acum trei ani, am început implementarea acestui proiect, funcționează OK, suntem mulțumiți unii de alții.

Au fost tot timpul deschiși la propunerile noastre, au fost o grămadă de îmbunătățiri, update-uri, solicitări care au venit pe timpul implementării, care ne-au fost de un real folos în exploatare.

Care au fost rezultatele imediate după implementarea soluției software integrate WindNET ERP?

Cele mai rapide rezultate s-au văzut în operațional. În primul rând în gestionarea flotei, în gestionarea documentelor aferente apoi în gestionarea fluxului de transport, începând de la comandă, factură până la decont ș.a.

S-a tradus într-o creștere a cifrei de afaceri, a productivității, a rentabilității.

Care sunt așteptările pe care le aveți de la WindNET ERP?

Va fi o soluție care continuă să crească, exact ca un organism: continuă să se dezvolte, continuă să se adapteze pe nevoile noastre și pe afacerea pe care o avem.

Cum te poate ajuta un sistem software ERP specializat?

Un soft te poate ajuta pentru planuri pe termen lung, pentru creștere a activității, a cifrei de afaceri, a flotei, a business-ului.

WindSoft reprezintă o soluție corectă pentru companiile cinstite care cresc natural, pas cu pas, sănătos.

WindSoft a ajuns la maturitate, acoperă toate aspectele dintr-o afacere de transport. Au acumulat o experiență, au know-how-ul, știu exact ce probleme să trateze, cum să le trateze. Reprezintă o soluție bună!

 

Am documentat întreg procesul întrun studiu de caz. Citește-l  aici.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.