Lazar International Company crește performanța cu WindNET ERPUna dintre cele mai importante companii de transport din România, International Lazar Company, este orientată către dezvoltarea business-ului și eficientizarea tuturor proceselor. Solutia aleasă a fost WindNET ERP, sistemul software integrat pentru transportatori, care răspunde la absolut toate cerințele unei afaceri atât de complexe.
Am ales WindSoft pentru că ne dorim să avem o soluție integrată complet în vederea optimizării proceselor operaționale. Cătălin Lazar, Director Executiv International Lazar Company[Cătălin Lazăr] A fost un game plăcut pentru ambele părți, noi ne știm din piață de mai mult timp. Am ales WindSoft pentru că ne dorim să avem o soluție integrată complet în vederea optimizării proceselor operaționale.

[Ștefan Nedeluș] Principalele beneficii sunt beneficiile directe, din zona de operațional și aici vorbim de optimizarea proceselor. Din zona de tehnic și aici vorbim de un control sporit al costurilor cu mentenanța vehiculelor, eficiența și totodată trasabilitatea în luarea unor decizii în vederea investițiilor.

[Cătălin Lazăr] Ne propunem prin optimizarea proceselor să executăm volume mai mari și implicit să creștem cifra de afaceri.

Totodată, ne dorim să identificăm, să măsurăm și să reducem pierderile.

[Ștefan Nedeluș] Atât experiența cât și profesionalismul pe care îl au cele două echipe angrenate în acest proiect garantează succesul pe care îl vom avea.

[Cătălin Lazăr] Este singura soluție software dedicată industriei de transport care ne-a convins în prezentări.

[Ștefan Nedeluș] Suntem pregătiți să aducem inovație software în cele mai complexe medii de business din România.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.