WindTyre Workshop – IAA22-29 septembrie, Hanovra, ora 12:30


Contextul aparitiei instrumentului nostru inovator


Din ce în ce mai multe companii de transport, încep să acorde o importanță sporită managementului anvelopelor. Presiunea permanentă pe reducera costurilor, le-a determinat să caute soluții într-un domeniu care până acum poate nu reprezenta o prioritate.

Soluția cu care venim la IAA pentru nevoile tale


WindSoft aduce la IAA un nou instrument software, WindTyre, ușor de folosit dar foarte puternic, cu ajutorul căruia companiile ce dețin flote de transport obțin deja rezultate.
Organizarea internă diferă de la o companie de transport la alta. În unele cazuri, baza de date foarte detaliată este un element care a scos la suprafata multe erori în organizare care produceau pierderi de bani. În cadrul companiilor cu un departament dedicat anvelopelor (chiar dacă este format dintr-o singură persoană) rapoartele de performanță a anvelopelor urmarite cu atenție a permis o reducere a costului pe km, numai din simpla alegere a altor anvelope, cu performanță medie mai bună. 10% mai mulți km la o anvelopa înseamnă o economie de 360 eur pentru un ansamblu cap tractor-semiremorcă.

În cadrul IAA 2016, aveți ocazia să vedeti o demonstrație live a sistemului de management al anvelopelor WindTyre. În fiecare zi începând cu ora 12:30, la standul WindSoft din H23/D26 unde veți putea urmări prezentarea și veți putea interacționa cu colegii noștri prezenți acolo.

Câteva întrebări despre cum să…?  • Reduc consumul de combustibil;

  • Reduc numărul de anvelope achiziționate;

  • Aleg produsele care dau cel mai bun randament;

  • Scad costurile cu anvelopele;

  • Scad intervențiile de urgență, mai ales în afara țării.


Răspunsurile la aceste întrebări cât și multe altele le puteți găsi în cadrul demonstrației și din discuțiile cu reprezentanții WindSoft prezenți la IAA.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.