WindOps Workshop - IAA
22-29 septembrie, Hanovra, ora 16:30


Contextul aparitiei instrumentului nostru inovator


Chiar dacă vorbim despre livrări pe distanțe mici sau mari alegerea tipului de transport optim poate fi o provocare pentru departamentul operațional dintr-o companie de transport.

Soluția cu care venim la IAA pentru nevoile tale


La IAA, WindSoft aduce unul dintre cele mai performante instrumente din portofoliu, WindOps pentru a optimiza managementul comenzilor de transport și al curselor prin automatizări și personalizări  specifice privind planificarea resurselor și optimizarea rutelor.

În cadrul evenimentului IAA, vom analiza prin demonstrații live, situațiile pe care sistemul WindOps le soluționează într-un mod simplu și ușor. Zilnic începând cu 16:30 vă așteptăm la standul WindSoft, H23/D26 unde veți avea ocazia să aflați toate detaliile de la consultanții noștri.

Câteva întrebări despre cum să…?  • Optimizez volum mare de comenzi de dimensiuni diferite și cu un conținut total diferit;

  • Gestionez comenzile cu termene de livrare mici sau întârziate;

  • Cresc calitatea serviciilor oferite clienților;

  • Cresc productivitatea resurselor folosite;

  • Controlez costurile aferente distribuției/ transportului intreținerii și reparațiilor.


Răspunsurile la aceste întrebări cât și multe altele le puteți găsi în cadrul demonstrației și din discuțiile cu reprezentanții WindSoft prezenți la IAA.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.