INTERNATIONAL ALEXANDER

Informatii

Activitatea companiei International Alexander a debutat în anul 2003, iar la momentul actual este unul dintre cei mai mari transportatori din România.

Este o firmă cu capital 100% românesc, specializată pe transport de marfă, logisitică și service auto, cu 10 filiale și peste 1000 de angajați.

International Alexander s-a remarcat prin calitate ireproșabilă în servicii, iar decizia de a implementa soluția WindNET ERP a fost următoarea etapă în drumul spre succes.

Beneficiile WindNET ERP sunt pe mai multe planuri. La nivel departamental și interdepartamental, unde ne propunem optimizarea resurselor și a timpului de lucru, creșterea volumelor păstrând aceeași structură și, în plus, eficientizarea comunicării și acuratețea informațiilor.

În plus față de ERP, compania din Arad a accesat și cel mai performant planificator dedicat transportatorilor: WindPlan, cu ajutorul căruia vor fi planificate și optimizate rutele.

Testimonial

Trecerea la un sistem integrat de software este un pas firesc având în vedere dinamica business-ului și viitoarele proiecte. Este decisiv să alegi să ți se alăture echipe profesioniste, companii de top axate pe dezvoltare și atitudine proactivă.

Soluția propusă de ei, WindNET ERP, coincide cu activitatea noastră. În soluția lor am identificat fluxurile noastre curente și, cel mai important, am găsit deschiderea de a crea update-uri care să se plieze pe business-ul nostru complex ce include partea de transport, service și logistică.

Este un avantaj extraordinar să beneficiezi de serviciile unei singure firme și o structură unitară pe care să o putem aplica în cele 10 filiale.

Un alt motiv care ne-a convins a fost experiența lor de aproape 20 de ani cu transportatorii.

International Alexander este o firmă extrem de dinamică și avem nevoie de un partener care să țină pasul cu noi și să ne propună soluții inteligente.

Beneficiile WindNET ERP sunt pe mai multe planuri. La nivel departamental și interdepartamental, unde ne așteptăm la optimizarea resurselor și a timpului de lucru, creșterea volumelor păstrând aceeași structură și, în plus, eficientizarea comunicării și acuratețea informațiilor.

Având în vedere că vorbim de 10 filiale și peste 1000 de angajați, un sistem integrat este absolut vital pentru a obține rezultatele pe care ni le dorim. Ne dorim ce este mai bun, așa că am ales ce este mai bun.

Loredana Dan, Europe BDM International Alexander

Video

”Ne dorim ce este mai bun, așa că am ales ce este mai bun!”

 

International Alexander, unul dintre transportatorii români de top, a mizat pe WindSoft pentru a continua procesul dinamic de dezvoltare. Cu ajutorul soluțiilor WindNET ERP și WindPlan, compania integrează activitatea a 10 filiale și peste 1000 de angajați, într-o bază de date unică.

Rezultatele scontate sunt atât la nivel operațional cât și managerial și vor determina optimizarea proceselor, creșterea volumelor de lucru și îmbunătățirea serviciilor oferite.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata