RIO BUCOVINA

Informații

Rio Bucovina este un jucător important pe piața de FMCG fiind în topul primilor 3 producători și distribuitori de apă minerală naturală.

Înființată în 2006, compania Rio Bucovina are ca obiect principal de activitate îmbutelierea apei minerale naturale Bucovina, precum și producția băuturilor răcoritoare. O altă activitate importantă a companiei este importul și distribuția de produse lichide (tip băuturi non-alcoolice) și produse alimentare non-frig.

Pe lângă acestea, societatea și-a diversificat gama de produse în zona distribuției, incluzând la momentul actual o serie largă de bunuri alimentare și non alimentare. Grupul Rio Bucovina are peste 500 de angajați permanenți, sediul central în București, 11 reprezentanțe și 2 puncte de producție.

WindSoft a devenit partenerul software Rio Bucovina, prin implementarea cu succes a produsului de tip WindOps.

Citeste mai multe despre Rio Bucovina pe www.rio-bucovina.ro

Testimonial

După cum se ştie, Rio Bucovina este o companie de top care şi-a asumat de la bun început obiective foarte ambiţioase, dar şi standarde de calitate mult peste media pieţei. De aceea, noi ne permitem o singură direcţie de evoluţie: din ce în ce mai sus. Iar această direcție nu poate fi susținută decât prin încheierea de parteneriate de top, cu profesioniști veritabili, așa cum este compania WindSoft. Au fost multe criterii care ne-au determinat să alegem echipa WindSoft, iar una dintre cele mai importante a fost capacitatea lor de a inova, dar şi disponibiliatea de a ne oferi un sprijin total pe parcursul întregului proiect.

Prin adoptarea soluţiei WindOps, consider că am dobândit mai mult decât un instrument puternic de business. Am câştigat un parteneriat solid alături de o echipă de experţi, dedicaţi în totalitate dezvoltării proiectului nostru și am convingerea că vor fi la fel de implicaţi şi în cadrul proiectelor viitoare."

Valentina Peicea, Manager operațiuni logistice Rio Bucovina

Studiu de caz

Una dintre cele mai mari companii producătoare și distribuitoare de apă minerală naturală din România, Rio Bucovina, a implementat sistemul software de planificare și optimizare rute dezvoltat de WindSoft pentru a obține un control cât mai eficient al fluxului operațional pe linia de distribuire a băuturilor îmbuteliate pe tot teritoriul României.

Dacă în ceea ce privește producția, procesele sunt extrem de clare și de bine puse la punct, zona de distribuție a necesitat o atenție specială din partea reprezentanţilor companiei, ceea ce i-a condus la colaborarea fructuoasă cu echipa WindSoft. Parteneriatul a avut la bază identificarea oportunităților de îmbunătățire a managementului informației, a posibilității accelerării proceselor interne și de economisire a timpului destinat operațiunilor uzuale.

Citeste tot studiul de caz.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata