RHENUS LOGISTICS

Informații

Compania de logistică Rhenus România utilizează cu succes soft-ul WindNET ERP - Transport și Logistică, special dezvoltat pentru companiile cu acest profil.

Rhenus este una dintre cele mai mari companii de transport și logistică din lume oferind servicii logistice de transport și depozitare nivel global în peste 390 de locații cu ajutorul celor 24.000 de angajați.

Afla mai multe informatii pe www.ro.rhenus.com.

Testimonial

Aveam nevoie de optimizarea activității, ceea ce ne-a determinat să căutam soluții software atât pe piața Românească cât și pe cea din afară, însă deși există multe soluții generale, am decis sa colaborăm cu WindSoft datorită experienței, a faptului că soluția oferită era dedicată transportatorilor și au capacitatea de a optimiza aplicația în funcție de nevoile noastre.

Aceste atribute au fost completate de faptul că  vorbim aceeași limbă, echipa WindSoft știe foarte bine ce are de făcut și cum să explice. Ne bucurăm de o colaborare bazată pe seriozitate, încredere și primim cu deschidere recomandările, sfaturile și toate soluțiile inovative pe care ni le pune la dispoziție WindSoft, de fiecare dată.

Neacşu Adrian, CEO Rhenus România


Studiu de caz

Reprezentanța din România a grupului Rhenus Logistics a ales să își gestioneze activitatea într-un mod integrat cu ajutorul sistemului WindNET de la WindSoft. Motivul? Obținerea unui control sporit asupra afacerii.

Complexitatea activității și dinamica proceselor de lucru a împins compania Rhenus către alegerea unui sistem integrat capabil să acopere în întregime activitatea de transport, atât expedițiile rutiere, maritime-fluviale cât și cele aeriene.

Citeste mai multe aici.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata