PRACTICOM

Informații

Practicom a adoptat cu soluțiile software WindNET ERP, care formează o platformă completă și integrată.

Companie înființată în 1998, Practicom a acumulat o experiență notabilă în domeniul transport rutier și distribuție de mărfuri la nivel național cu flotă proprie, transport rutier de marfă și expediții în trafic intern și internațional cu parc propriu și închiriat, servicii de comisionare vamală și depozitare marfă. În cei 16 ani de când s-a înființat compania și-a dezvoltat propriul parc auto, iar în prezent deține o flotă de 156 de unități de diverse tipuri.

Mai multe informatii pe www.practicom.ro

Testimonial

Avantajele sistemului software WindSoft sunt evidente: câștigi timp și acuratețe în obținerea informației cu privire la activitatea companiei, ceea ce este esențial în luarea deciziilor de business. Am avut încredere atât în valoarea softului cât și în oamenii din WindSoft, cunosc foarte bine industria, știu foarte bine ce au de făcut și nu pierd timpul în implementare. Decizia de a lucra cu WindSoft s-a dovedit a fi bună și valoroasă.

Pentru mine relația cu WindSoft este mai mult decât o simplă colaborare, aș putea spune că avem un parteneriat real, iar motivele sunt multiple, atât subiective cât și obiective. Din punct de vedere practic, pentru noi era clar că nu mai puteam continua fără un soft, iar decizia de a lucra cuWindSoft a fost evidentă. Asta pentru că aveau tot ce ne trebuia: un sistem software complet, un know-how valoros, cu o echipă profesionistă.

Cipere Ionel, Director General Practicom

Video

WindNET ERP – instrumentul software cheie in strategia de dezvoltare Practicom

 

Practicom, o companie cu planuri ambitioase de dezvoltare, implementeaza in 2014 sistemul WindNET. Un proiect complex care avea sa fie unul din factorii importanti in ascensiunea companiei din urmatorii ani.

Citeste mai multe aici.

Studiu de caz

WindNET - instrumentul software cheie in strategia de dezvoltare Practicom


Practicom, o companie cu planuri ambitioase de dezvoltare, implementeaza in 2014 sistemul WindNET. Un proiect complex care avea sa fie unul din factorii importanti in ascensiunea companiei din urmatorii ani.

Parteneriatul cu WindSoft era bine conturat inca din 2010, cand Practicom a ales sa lucreze intr-un sistem integrat, renuntand astfel la clasicele Excel-uri. Insa, odata cu dezvoltarea companiei, nevoile acesteia depaseau capacitatea sistemului de a se adapta.

Limitarile tehnologiei folosite anterior privind disponibilitatea informatiei, precum si nevoia de avea un control sporit asupra costurilor si eliminarea task-urilor repetitive, au determinat manangementul companiei sa implementeze o solutie care sa permita sincronizarea activitatilor de transport, astfel facilitand procesul decizional.

Citeste mai multe despre studiul de caz.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata