INTERNATIONALE TRANSPORTE POPOVICI

Informații

Înființată în 1997, Internațional Transporte Popovici este una dintre cele mai importante companii de transport din Romania.

Aceasta a cunoscut o evoluție constantă și asemenea multor companii din industrie, a pornit de la un singur camion, dar cu determinare și un management echilibrat, în prezent deține 130 de camioane echipate pentru transportul mărfurilor generale, frigorifice și vrac.

Cu ajutorul unui efectiv de peste 150 de angajați, compania asigură servicii complexe pentru transportul mărfurilor la nivel internațional. Cele mai frecvente transporturi au loc în Franța, Italia, Germania, Austria, Olanda, Grecia și mai puțin în Spania și Anglia.

Internațional Transporte Popovici folosește atât soluția software WindNET ERP cât și WindTyre pentru managementul anvelopelor.

Studiu de caz

Internationale Transporte Popovici isi gestioneaza in mod integrat activitatea cu sistemul ERP WindNET, de la WindSoft.


Trasabilitatea datelor si obtinerea informatiei in timp real contribuie la cresterea productivitatii angajatilor si la accelerarea procesului decizional la nivel de management.

Volumul mare de date si nevoia de vizibilitate si control asupra intregii activitati au determinat Internationale Transporte Popovici sa se reorienteze catre un sistem software care sa raspunda complexitatii fluxurilor operationale si sa integreze toata activitatea companiei. Scopul era unul foarte clar: managementul avea nevoie sa se bazeze pe date complete si reale pentru a putea lua deciziile corecte la timpul potrivit.

Citeste mai multe despre studiul de caz aici.

Video

 

Internationale Transporte Popovici utilizeaza cu succes sistemul ERP WindNET, de la WindSoft.


Urmareste testimonialul video si detalii despre implementarea WindNET aici.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata