LOGITRANS ROMANIA

Informații

Înființată în 2006, compania Logitrans este specializată în organizarea de transporturi rutiere internaționale de mărfuri în Europa, atât în țările din Uniunea Europeană, cât și în spațiul extracomunitar.

Compania dispune de un parc variat de autovehicule pentru transporturile solicitate precum camioane cu prelată pentru transport marfă generală, camioane frigorifice, ADR, dube și camioane de tip megatrailere pentru transportul agabaritic. Astfel Logitrans asigură transportul rutier internațional pentru următoarele tipuri de mărfuri: Mărfuri Generale, Frigorifice, Agabaritice, Mărfuri speciale sau Periculoase (ADR), Efecte personale.

Logitrans a implementat cu succes soluția WindNET ERP de la WindSoft.

Citeste mai multe informatii pe www.logitrans-romania.com.

Studiu de caz

In 2014, Logitrans implementeaza una dintre cele mai performante solutii software ERP oferite de WindSoft, WindNET.


Simplificarea proceselor opraționale, precum și accelerarea procesului decizional la nivel de management, au fost indicatorii principali pe care compania i-a urmărit încă de la început.

În urma implementării soluției WindSoft achiziționată în 2010, Logitrans și-a îmbunătățit procesele operaționale precum și calitatea serviciilor oferite către clienții și partenerii acestora, ceea ce a facilitat dezvoltarea companiei pe piața de transport și logistică.

În 2014, Logitrans România urmărește să își dezvolte și mai mult afacerea și alege o soluție de ultimă generație, cară să se adapteze directiior de business.

Citeste mai multe aici.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata