INTERNATIONAL LAZAR COMPANY

Informații

Lansată inițial ca firmă specializată în comercializarea de piese și subansamble auto, International Lazar Company s-a afirmat ulterior pe piața serviciilor de transport internațional, ca un partener serios, adaptabil, rapid.

Creșterea exponențială a flotei s-a dovedit a fi o necesitate, pentru a ține pasul cu evoluția mediului de afaceri specific și pentru a păstra standardul de calitate, receptivitate și flexibilitate al companiei.

Citeste mai multe aici.

Testimonial

A fost un game plăcut între ambele părți, noi ne știm din piață de mai mult timp. Am ales WindSoft pentru că ne dorim să avem o soluție integrată complet în vederea optimizării proceselor operaționale.

Ne propunem prin optimizarea proceselor să executăm volume mai mari și implicit să creștem cifra de afaceri. Totodată ne dorim să identificăm, să măsurăm și să reducem pierderile.

WindSoft este singura soluție software dedicată industriei de transport care ne-a convins în prezentări.

Cătălin Lazăr, Director Executiv International Lazar Company

Video

Lazar International Company este unul dintre cei mai mari transportatori români, cu un palmares impresionant de premii la nivel național și internațional. Compania a debutat în 1995 și de atunci este într-o continuă dezvoltare, având în permanență noi proiecte ambițioase în derulare.

WindSoft  a răspuns pozitiv la provocarea colaborării cu un jucător de talia Lazar International Company  și împreună am implementat soluții integrate de software, personalizate în funcție de întreg fluxul operațional al companiei. Cum a început totul, vă invităm să aflați în testimonialul de mai jos:


Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata