CARTRANS

Informații

Cartrans este printre primele companii care a testat software-ul de tip ERP de la WindSoft.

În prezent, firma accesează cu succes soluțiile software propuse de WindSoft: WindNET ERP și WindTyre. 

Cu o istorie care începe în 1994, grupul Cartrans - format din Cartrans Preda, Cartrans Spedition, CTP Autocamioane Service și Cartrans Logistik GmbH. - a devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai prestigioase grupuri de companii de transport din România. Oferind servicii complexe atât clienților săi cât și subcontractorilor cu care colaborează, asigură transportul intracomunitar al mărfurilor în cele mai bune condiții.

Serviciile Cartrans nu se opresc doar la transport de marfă și intermediere și se extinde până de la asigura servicii de service auto aducând un pus de valoare în piața prestatorilor de service reparații autovehicule rutiere.

Afla mai multe informatii aici www.cartrans.ro.

Testimonial

Pentru noi WindNET a devenit un organ vital fără de care probabil nu am funcționa așa cum ne dorim. Este greu în momentul de față să îmi imaginez cum aș putea să mă descurc fără unul dintre simțurile cele mai importante, cum ar fi vederea.

Vizibilitatea, eliminarea erorilor și a operațiunilor redundante sunt doar câteva avantaje pe care acest ERP ni le oferă. Suntem parteneri de multă vreme, iar longevitatea acestui parteneriat s-a datorat în mare măsură capacității WindSoft de a fi alături de client prin servicii de calitate, prin faptul că vorbim aceeași limbă și prin seriozitatea de care a dat dovadă încă de la început.

Ghegheșan-David Cornelia, COO Cartrans Spedition

Video

Decebal Popescu, General Manager Cartrans, ne vorbește într-un testimonial despre cât de importante sunt sistemele software în devoltarea unei companii de transport și despre cum soluțiile software WindSoft pot avea un impact pozitiv asupra business-ului de transport.

Studiu de caz

Cartrans Preda și achizitionarea soluției ERP WindTyre pentru managementul anvelopelor.


Până în momentul achizitiei WindTyre, Cartrans Preda folosea un sistem de management al anvelopelor externalizat care nu era integrat cu ERP-ul companiei, fiind necesară o administrare suplimentară. Totodată, gradul de complexitate a acestei soluții a devenit insuficientă pentru flotă, aceasta urmărind reducerea suplimentară a costurilor.

Sistemul de alerte complex integrat în WindTyre permite punerea accentului pe partea de prevenție și de acțiune înainte să apară o pierdere de performanță. Totodată, raportul managerial condensat conține informațiile esentiale care îi permit managerului tehnic să ia decizii în timp real. Ce rezultă în final este reducerea costurilor.

Citeste mai multe aici.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata