AHEAD LOGISTICS

Informații

Ahead Logistics a ales software-ul WindNET ERP de la WindSoft.


Companie fondată în 2006, Ahead Logistics este una dintre cele mai importante companii de transport rutier marfă din România a căror servicii se extind atât la nivel național cât și internațional cu propria flotă de camioane.

Parcul auto a fost format la început din 10 camioane frigorifice ajungând în prezent să numere 25 de autotrenuri cu cap tractor Mercedes (fabricație 2013-2014) și semiremorci frigorifice Krone și Schmitz, iar numărul acestora va continua să crească în vederea asigurării transportului de marfă proaspătă și/sau congelată pe distanțe scurte, medii sau lungi.

Compania are contracte cu clienți importanți atât pentru transport intern cât și pentru transport internațional, o parte din comenzi fiind derulate prin subcontractori.

www.ahead-logistics.ro

Testimonial

Suntem o companie dinamică și nu puteam alege să lucrăm decât cu o companie cel puțin la fel de dinamică ca și noi. Din acest punct de vedere WindSoft s-a dovedit a fi cel mai bun candidat.

A contat foarte mult experiența lor în implementarea sistemului, iar faptul că sunt o echipă tânără, implicată și flexibilă facilitează comunicarea - acest aspect fiind esențial într-un parteneriat.

Mircea Mănescu, manager general Ahead Logistics

Studiu de caz

Ahead Logistics a implementat cu succes soluția WindNET ERP de la WindSoft.


Sistemul software integrat este astăzi un element important pentru compania Ahead Logistics, contribuind la o creștere susținută a calității serviciilor oferite pieței de transport a mărfurilor, atât intern cât și extern. Implementarea la momentul potrivit a unei soluții ERP propuse de WindSoft a reprezentat o contribuție semnificativă în dezvoltarea și susținerea succesului companiei Ahead Logistics.
Procesul de achiziție al unui sistem software este unul extrem de important. Am analizat foarte atent piața atât cea locală cât și cea din afară înainte de a lua o decizie. Am vrut sa rămânem deschiși ofertelor, și am cântărit toate posibilitățile. Mircea Mănescu, manager general Ahead Logistics

Citeste mai multe aici.

Video


Citeste mai multe aici

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata