WindSoft a lansat sistemul WindPlan în cadrul conferintei EXPO TranzitIn perioada 26-27 aprilie, a avut loc la Cluj-Napoca cea de a treia editie EXPO Tranzit, eveniment care a reunit transportatorii și logisticienii români. Au fost două zile intense în care am luat parte la conferințe pe diverse teme de interes și am avut plăcerea de a ne conecta cu profesioniștii industriei.


Compania WindSoft a fost prezentă în calitate de expozant și sponsor și a lansat în cadrul evenimentului cea mai nouă soluție software dezvoltată pentru transportatori: WindPlan.

Vizitatorii au avut ocazia să testeze noul sistem și au primit gratuit licența WindPlan, cu posbilitatea de finanțare a proiectului pe o perioadă de 36 luni.

A fost o ocazie excelentă pentru noi să primim feedback de la managerii de transport și am constatat cu bucurie că WindPlan  este soluția completă de optimizare și planificare a rutelor.

Mulțumim organizatorilor și celor care au vizitat standul WindSoft!

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.