International Lazar Company, partener WindSoft

Pentru WindSoft, toti clientii sunt importanti și asta deoarece fiecare business este unic și reprezintă o provocare să găsim cea mai potrivită solutie software. Începutul colaborării cu unul dintre cei mai mari transportatori din România a reprezentat un motiv de satisfacție și o confirmare a faptului că suntem partenerul de încredere al industriei de transport.


International Lazar Company are un palmares impresionant de premii și a demonstrat deja în nenumărate rânduri că le merită pe deplin. Provocarea acestui nou parteneriat a fost în primul rând de a aduce un plus de valoare în activitatea companiei și, bineînțeles, multe alte premii.

Obiectivul principal al proiectului a fost acela de a integra pe o singură platformă toate procesele de lucru, astfel încât să asigurăm optimizarea lor.

Soluția integrată de software capabilă să acopere în totalitate nevoile clientului a fost WindNET ERP.

Cum a decurs acest proiect, vă invităm să aflați de la Cătălin Lazăr, Director Executiv pentru International Lazar Company:

 

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.