Transportator? Te premiem la Gala Tranzit – 25 oct ’15Ca în fiecare an, ne bucurăm să recompensăm câștigătorul cel mare, dar mai ales câștigătorii mai mici care fac treabă bună zilnic, cresc și iau decizii inspirate. Prezența WindSoft la Gala Premiilor Tranzit va susține prin acțiuni concrete această afirmație, consultanții noștri fiind pregătiți să întâmpine nevoile companiilor de transport, de orice mărime, cu cele mai potrivite soluții. Ștefan Nedeluș, Director general WindSoft

Echipa WindSoft va fi prezentă la Gala Premiilor Tranzit organizată de Trafic Media în 23 Octombrie 2015 la Cluj.

În cadrul evenimentului, vom premia atât câștigătorul competiției cu cel mai nou produs WindSoft, WindTyre, dar și restul companiilor de transport care demonstrează că fac alegeri inspirate.

Citește aici mai mult despre WindTyre. Află care cum îți poate eficientiza managementul anvelopelor și vezi concret studiul de caz de reducere de costuri de la Cartrans.

În cadrul Galei Premiilor Tranzit vom putea descoperi împreună universul combustibilului binar și beneficiile pe care le poate avea compania ta dacă alimentează de la WindSoft.

Motive pentru care să nu lipsești de la standul WindSoft  1. Primești 15% discount la orice licențe software
    Hotărăște-te până la finalul anului să-ți alimentezi afacerea cu combustibil binar și primești 15% reducere recompensă pentru cea mai inspirată acțiune pe care a avut-o compania ta în 2015! Oferta este valabilă după completarea unui chestionar, și face referire la licențele oricăror produse ERP și nERP din portofoliul WindSoft, achiziționate până la finalul anului.

  2. Îți încarci bateriile, la propriu și la smartphone
    Știm cât de important este să poți răspunde la emailuri și la telefoane atunci când ești plecat, chiar și pentru o zi, de la birou. Pe tot parcursul zilei de 23 octombrie, găsește stația de încărcare de la standul WindSoft din cadrul conferinței și în timp ce ți se încarcă telefonul, ai ocazia să afli cum îți poți alimenta compania de transport cu combustibilul binar potrivit.

  3. Afli parola și te folosești de ea
    Nu de mult am trecut printr-un proces de redesign al companiei așa că avem un nou concept despre care o să-ți povestim. Parola ilustrează ceea ce ne definește ca și companie de software și explică și mai clar la ce se referă binarul din combustibilul despre care tot citești și auzi în jurul nostru. Află parola urmărindu-ne pe Facebook și folosește-o în vizita la stand.


 

Nu uita să intri în conversație cu WindSoft pe LinkedIn sau pe Google+. Ținem legătura!
Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăți.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.