Demo live la Tranzit Expo: 21-23 aprilie, Cluj Napoca




Folosim prezența WindSoft la acest eveniment pentru a comunica mai mult cu partenerii din transport despre flexibilitatea pe care o avem în personalitatea companiei. Inovăm atât prin produsele noastre, cât și prin modelul nostru de business și modalitățile prin care se pot accesa soluțiile noastre. Ștefan Nedeluș, Director general WindSoft



În cadrul târgului expozițional organizat de Trafic Media de la Cluj, perioada 21-23 aprilie, participanții vor avea ocazia să descopere soluțiile software WindSoft și să înțeleagă mai multe despre impactul inovației tehnologice asupra business-ului de transport.

4 motive să cauți combustibilul binar la târg



 1. Finanțare directă
  Doar pe perioada târgului expozițional poți beneficia de finanțarea sistemului software pe care ți l-ai dorit pentru compania ta, direct de la producător, pe o perioadă de până la 18 luni fără costuri suplimentare.

 2. Demo live pentru WindNET, WindTyre și WindOps
  Vei avea ocazia să asiști la un live-demo pentru 3 dintre soluțiile software oferite de WindSoft disponibile începand cu 2016 și în varianta SaaS, sisteme pentru toate tipurile de companii de transport de marfă, case de expeditii, logistică, distribuție, service auto sau transport de călători.

 3. Tragi cu ochiul în premieră la soluțiile inovatoare WindSoft
  Vom prezenta câteva dintre inovațiile tehnologice la care lucrăm de ceva timp. Transport Management Intelligence: un sistem Business Intelligence extrem de util top managementului ce va permite customizarea rapoartelor și un sistem de monitorizarea a costurilor cu mentenanța în Fleet Panel.

 4. Cunoaște-l pe Ștefan Nedeluș în cadrul seminarului
  Vineri 22 aprilie, ora 10:00, la sala Restaurant de la parter, vei avea ocazia să intri în conversație cu directorul general WindSoft. Ștefan Nedeluș va aborda tema: soluții software indispensabile pentru o afacere competitivă într-un seminar de interes pentru orice companie de transport.





Vei avea ocazia să-ți încarci telefonul direct din stația de alimentare aflată la standul WindSoft.






Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăți.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.