Prezenți la IAA cu amestec de previziune și mentenanțăParticipă cel mai mare târg internațional dedicat transporturilor!


Cu o istorie ce merge în urmă cu mai bine de 100 de ani, IAA este cel mai renumit târg internațional dedicat pieței de transport. În această toamnă, în perioada 22-29 septembrie, își deschide la Hanovra pentru a 66-a oară porțile firmelor interesate de industria internațională de transport și are ca tematică principală logistica și viitorul industriei de transport urban.

Unde? - 22-29 septembrie, Hanovra
Suntem pentru prima oară prezenți la acest eveniment de mare anvergură din industria transporturilor și suntem cu atât mai entuziasmați, deoarece WindSoft este prima firmă de software din România care participă la IAA. Ne dorim ca cei prezenți să participe la workshop-urile WindSoft și să descopere soluțiile noastre de software, să înțeleagă impactul inovației tehnologiei și a sistemelor non-ERP asupra business-ului de transport. Ștefan Nedeluș, General Manager, WindSoft

WindSoft - singurul dezvoltator de software dedicat în exclusivitate industriei de transport


Cu o experiență vastă și peste 500 de implementări de succes, oferim transportatorilor soluții complete de lungă durată, servicii de implementare și suport, dar și consultanță în dezvoltarea de business. Ne dorim să participăm la creșterea inteligentă a acestei piețe, cu tot ceea ce înseamnă inovație, pragmatism, soluții eficiente de combustibil binar de tip ERP și non-ERP.

3 motive să cauți combustibilul binar la târg  1. Lansarea în premieră a unui produs inovator
    Lansăm un produs unic de management al mentenanței: WindPanel

  2. Prezentări detaliate
    Prezentăm două soluții deja lansate și extrem de eficiente pentru transportatori: WindTyre & WindOps

  3. Workshopuri
    Workshopurile reprezintă modul nostru de a prezenta aplicat cele trei soluții software cu care vom fi prezenți la Hanovra
Pe perioada evenimentului, vom organiza workshop-uri dedicate fiecărui software în parte. Astfel, transportatorii vor putea afla cum să își planifice cu exactitate lucrările de mentenață a parcului auto, pentru următoarele 12 luni; vor putea descoperi cum își pot controla și reduce costurile cu anvelopele sau vor putea găsi soluția potrivită pentru o organizare mai bună a întregului proces de distribuție.

Prin intermediul soluțiilor noastre cei prezenți se vor putea familiariza cu instrumente ce le oferă puterea de a lua decizii de business desprinse dintr-o gândire și o cunoaștere a viitorului companiei.


IAA - oportunitatea care te pune față în față cu dezvoltatorii din domeniu


Împreună putem găsi soluții adecvate la problemele cu care te-ai confruntat de-a lungul traseului tău de business din industria transporturilor și poți afla răspunsul la numeroase întrebări legate de abordarea business-ului tău în viitor.

Vino la IAA și descoperă sistemele software WindSoft, precum și primele soluții specializate în mentenanța flotelor transporturilor!


Cu amestecul solid dintre viziune și inovație, fii primul care cunoști viitorul afacerii tale!


 

Detalii eveniment - IAA

Hartă - Găsește-ne în clădirea 23, standul D26

Newsletter - Înscrie-te pentru a afla ultimele noutăți

Contact - Vrei să stai de vorbă cu noi înainte de târg sau după?

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.