WindPanel ajunge și la Cluj la Gala Tranzit

Gala Premiilor Tranzit organizată de Trafic Media pe data de 4 noiembrie 2016 ne-a dat posibilitatea să fim alături de industria de transport din România și să ne susținem partenerii pe termen lung.


Avem un parteneriat închegat și deschis către tot ce e nou la nivel de tehnologie. Pot spune că am crescut împreună și am dezvoltat împreună timp de 10 ani, și am convingerea că lucrurile vor evolua, ceea ce ne face să fim în continuare chiar promotorii acestor sisteme.

Declara domnul Dan Niculescu, managerul de transport al companiei Dianthus,  câștigătoarea trofeului ”Cel mai bun operator de transport marfă din România 2016” într-un studiu de caz anterior oferit pentru WindSoft.La Gala Premiilor Tranzit de la Cluj de anul acesta, credem că am dat valoare convingerilor domnului Niculescu privind evoluția tehnologică, oferind companiei Dianthus cea mai nouă soluție software pentru managementul mentenaței flotei – WindPanel

Descoperă mai multe detalii despre produsul câștigat de către Dianthus aici.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.