Descopera totul despre viitorul logisticii inteligente si viziteaza-ne la “Transport Logistic 2017”!Participa la cel mai mare targ international dedicat transporturilor!


Targul international “Transport Logistic”, specializat in logistica telematica si sisteme de transport, isi deschide si anul acesta portile la Munchen, Germania, in perioada 9-12 mai 2017.

Dupa succesul din 2016 la targul international – IAA, anul acesta atentia noastra se concentreaza asupra inovatiei in ceea ce priveste metodele de identificare, masurare si control al pierderilor dintr-o companie de transport si logistica.

ProAct Infoware devine premium reseller pe piata internationala al solutiilor WindSoft!


Dupa 16 ani in care am fost partenerii oficiali si de incredere ai celor aflati in competitia transporturilor, compania isi propune expansiunea peste hotare si semneaza parteneriatul cu ProAct Infoware, holding olandez, ce devine premium reseller international al solutiilor software WindSoft.

Astfel, prin imbinarea know-how-ului si a tehnologiei de ultima ora, compania lanseaza in exclusivitate, alaturi de ProAct Infoware, cele mai noi solutii de optimizare si planificare a rutelor – WindPlan, dar si un sistem inteligent de raportare integrat cu sistemele ERP oferite de WindSoft.
Suntem pentru a doua oara prezenti la un eveniment de o asemenea anvergura din industria de transport si logistica. Odata cu participarea la acest targ, nu doar lansam ultimele sisteme de top dezvoltate de WindSoft, dar avem si onoarea de a promova produsele WindSoft pe piata internationala, prin intermediul celor de la ProAct Infoware. Stefan Nedelus, General Manager, WindSoft

De ce sa vii la standul nostru?

Lansarea in premiera a noului sistem de optimizare si planificare a rutelor

WindPlan iti da libertatea de a alege cele mai bune rute si de a avea acces la informatii vitale in timp real, precum gradul de incarcare al camionului, costurile aferente transportului, transparenta pe intregul flux al unei comenzi.

Ai ocazia sa iti creezi propriul sistem de raportare in timp real prin dashboard-uri interactive

WindSoft a dezvoltat cel mai nou sistem inteligent de raportare, 100% customizabil conform nevoilor managerilor de transport si logistica.

Prezentari detaliate

Poti interactiona cu specialistii nostri si poti experimenta live cele mai eficiente solutii de management al anvelopelor si management al mentenantei flotelor.

Messe Munchen - Targul international „Transport Logistic”


“Transport Logistic” este cel mai mare targ de logistica, IT si supply management, organizat in Europa. La fiecare 2 ani, companiile de transport si logistica isi dau intalnire la Munchen, unde au ocazia de a se informa despre ultimele tendinte din piata si de a afla care este evolutia industriei din care fac parte.

Vino la Messe Munchen si descopera cele mai noi sisteme software WindSoft specializate pentru piata internationala de transport si logistica!


 

Detalii eveniment - Messe Munchen

Harta - Gaseste-ne in hala B2, standul 119

Newsletter - Inscrie-te pentru a afla ultimele noutati

Contact - contact@windsoft.ro

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.