La vânătoare de pierderi!WindSoft provoacă industria de transport să identifice și să măsoare nivelul pierderilor neprevăzute din companii.


În numărul lunii noiembrie al revistei Ziua Cargo, WindSoft pune sub lupă și analizează una dintre cele mai actuale subiecte privind reducerea costurilor - pierderile neprevăzute. Cum pot fi diminuate acestea?

Chiar dacă pierderile sunt cunoscute, de multe ori acestea nu sunt și cunatificate. Iar măsurarea lor devine esențială pentru a trece la următoarea etapă de a lua deciziile corecte de diminuare a acestor pierderi.
Chiar dacă pierderile nu pot fi eliminate total, de la lună la lună pot fi reduse până la un prag limită. La ora actuală ponderea pierderilor din costurile totale ale companilor de transport este mare. De aceea aceasta ar trebui să fie zona unde ar trebui să se pună accentul. Ștefan Nedeluș, General Manager, WindSoft - pentru Ziua Cargo

Citește integral și digital aici.
Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăți.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.