Analiza pieței de software pentru logisticăCea mai mare provocare este reticența utilizatorilor de a folosi sistemul. Când ai un număr mare de utilizatori este dificil să gestionezi modul în care dorești ca aceștia să se adapteze la noua soluție.


Pentru numărul din mai-iunie al revistei "Intermodal & Logistic", Ștefan Nedeluș împreună cu alți reprezentanți ai companiilor de software din România, au făcut o radiografie a impactului pe care îl au sistemele de management al supply chain-lui. S-au analizat trenduri, soluții inovatoare dar și piedicile autohtone.
Am observat o deschidere din ce în ce mai mare a pieței pentru sistemele informatice performante care le acordă logisticienilor posibilitatea unui management eficient. Îmbucurător este faptul că piața se regăsește pe o pantă ascendentă a dezvoltării și odată cu aceasta și nevoile lor sunt diversificate, dinamizate și foarte specifice în materie de sisteme software. Acest lucru îi determină să se orienteze către sisteme software dedicate care au capacitatea de a satisface nevoile lor în cel mai mic detaliu. Ștefan Nedeluș, manager general WindSoft

Timpii de livrare tot mai scurți și prețul produselor rămân factori importanți pentru păstrarea avantajului competitiv al companiilor, dar în același timp comportamentul de cumpărare mereu în schimbare al consumatorilor pune presiune pe operațiunile logistice. În acest context atât cererea cât și complexitatea sistemelor a crescut în ultimii ani, acestea devenind un diferențiator pe o piață din ce în ce mai competitivă.Citeste mai multe pe pagina revistei Intermodal Logistics.
Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăți.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.