WindTyre în Ghidul de Reducere a Costurilor





În funcție de mărimea flotei unei companii de transport, în 2015 se poate discuta de economisirea a mii sau zeci de mii de euro, doar prin prelungirea vieții anvelopelor cu 10%. Acest lucru poate fi atins prin folosirea unei soluții software care se ocupă de gestiunea mai eficientă a stocului de anvelope.Un asemenea sistem software reprezintă o inovație la nivel de strategii de salvare costuri în companiile moderne de transport: ”WindTyre reprezintă în acest moment cel mai avansat sistem de management al anvelopelor la nivel european, dedicat utilizatorului final - adică flotelor de transport.” declară directorul general WindSoft, Ștefan Nedeluș pentru Ziua Cargo.

Mai multe informații


Articolul complet

Funcționalitățile și beneficiile sistemului de management al anvelopelor WindTyre este prezentat în numărul 9 al revistei Ziua Cargo la categoria Ghid de reducere a costurilor.

Studiu de caz

Cartrans Preda este printre companiile care deja folosesc WindTyre, reușind să-și reducă costurile cu până la 40.000 eur / an. Vezi o analiză mai detaliată și citește declarațiile lui Decebal Popescu în studiul de caz Cartrans alege WindTyre.

Pagina de produs

Află mai multe despre WindTyre pe pagina de produs sau contactează echipa WindSoft la contact@windsoft.ro sau la +4031 130 91 58.




Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăți.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie