WindTyre - inovație în gestiunea anvelopelorAi o flotă proprie și costuri mari cu întreținerea ei? Reduce cheltuielile cu o gestiune mai eficientă a rulajului anvelopelor!


Descoperă WindTyre, soluția dezvoltată de WindSoft, partenerul software al industriei de transport.
WindTyre reprezintă cel mai nou program software de management al anvelopelor și consultanță de specialitate în implementare și monitorizare. Oferit de WindSoft și dezvoltat în colaborare cu Tyre Management Consulting, WindTyre primește astăzi o atenție aparte atât din partea companiilor de transport, cât și din partea companiilor care dețin o flotă proprie în gestiune.

Un articol detaliat despre acestă soluție inovatoare, puteți afla din numărul 4 al revistei de transport și logistică Ziua Cargo. Citește articolul Managementul anvelopelor la alt nivel, semnat de Radu Borcescu.Printre avantajele WindTyre este ideal să luați în calcul câteva aspecte extrem de importante:

  • WindTyre se achiziționează de la un partener software al industriei de transport și nu de la un furnizor de anvelope al cărui interes este să-și vândă marca sa de anvelope.

  • Durata medie pentru implementarea WindTyre este de o saptamană, activitatea firmei nefiind perturbată în vreun fel în respectiva perioadă.

  • Există 10 puncte de service al anvelopelor în toată Europa care, odată vizitate, transmit informații direct în aplicația WindTyre despre anvelopele verificate în acel punct de service.

  • Folosind WindTyre, vor fi cunoscute cu exactitate costurile generate de fiecare anvelopă, luându-se astfel cea mai bună decizie cu privire la marca și tipul de anvelopă care oferă cel mai bun randament.


Pentru informații legate de soluția WindTyre sau despre modalitatea de achiziționare a ei, contactează echipa WindSoft la contact@windsoft.ro sau la  +4031 130 91 58.

Verifică aici pagina de produs WindTyre!
Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăți.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.