Manual, automat...sau semiautomatComplexitatea și automatizarea informațiilor, interconectarea sistemelor IT cât și transparența informațiilor duc piața transportului la un alt nivel.


La sfârșitul lunii aprilie, Ziua Cargo reunește la masa rotundă de discuții companii de transport precum și furnizori de sisteme informatice pentru a dezbate un subiect de actualitate în ziua de azi legat de gradul de evoluție a soluțiilor IT și despre impactul evoluției acestora asupra companiilor de transport.
Optimizarea fluxurilor operaționale, monitorizarea fiecărui contract, a fiecărui proiect și cursă în parte reprezintă maximul care poate fi obținut cu ajutorul instrumentelor IT, pe partea operațională. Totodată costurile cu mentenanță pot fi foarte bine previzionate și pot fi eliminate pierderile. Ștefan Nedeluș, General Manager WindSoft, pentru Ziua Cargo<Citește integral și digital aici.
Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăți.

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.