Noua generație de soluții softwareWindSoft a început dezvoltarea unei noi generații de produse 
ce oferă managerilor estimări precise legate de influența pe care 
diferite decizii o pot avea asupra preformanțelor afacerii.


În numărul lunii iunie al revistei Ziua Cargo, WindSoft dezvăluie noile produse și potețialul pe care acestea le aduce unei companii de transport care vizează un management strategic. Noua direcție a soluțiilor dedicate pieței de transport aduc valoare adăugată sistemelor software deja integrate și sporesc acuratețea informației.


Sunt companii de transport care își doresc mai mult decât un instrument de gestionare a afacerii la nivel operațional - curse efectuate, profitabilitate pe cursă, rentabilitate pe camion... Noi mergem mai departe, oferim soluții pentru un management strategic. Ștefan Nedeluș, General Manager, WindSoft - pentru Ziua Cargo

Cele mai noi soluții  WindSoft:


WindOps - sistemul de planificare și optimizare rute sporește controlul asupra curselor efectuate prin intermediul alertelor preluate de la bordul camionului.

Fleet Panel - mentenața flotei este ținută sub control oferind estimări precise, informări legate de deprecieri și alte rapoarte.

WindParking - soluție de management și organizare a vehiculelor într-o parcare.

Soluții în SaaS - începând cu ianuarie 2016 WindSoft pune la dispoziția transportatorilor o soluție mai accesibilă de achiziție a sistemelor software prin SaaS.

Citește integral și digital aici
Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăți.

 

 

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.