Informatia este putere: descoperă Business Intelligence de la WindSoftInformatia se măsoară în terabiti acum, dar valoarea ei râmâne egală cu zero fără o analiză eficientă. Marele strateg Sun Tzu spune că ”va reuşi să învingă cel care-şi poate schimba tactica faţă de inamic sau adversar.”, iar asta presupune decizii rapide bazate pe informații exacte.


Cum ar fi arătat azi harta lumii dacă Sun Tzu ar fi avut acces la un Dashboard Business Intelligence? Nu vom ști niciodată, dar putem presupune că granițele Chinei ar fi fost cu totul altele.

Așa cum sugerează și denumirea, Dashboard-ul Business Intelligence aduce un plus de valoare oricărei afaceri, facilitând adoptarea unor strategii inteligente.

Rapoarte complexe în timp real, analize, statistici, grafice, cifre exacte și previziuni - toate acestea pot fi generate cu un singur click din dashboard-ul interactiv. Dacă înainte aceste procese implicau multe resurse și acțiuni, acum nu doar că sunt foarte simplu de realizat, dar înseamnă și o economie semnificativă de timp, efort și bani. Precizia informațiilor e un plus.

Dashboard-ul ”traduce” informațiile într-un limbaj accesibil și reprezentări vizuale cu scopul de a facilita procesul decizional și comunicarea eficientă între departamente.

Analizele complexe sunt un instrument eficient pentru a anticipa trend-ul business-ului și pentru construirea strategiei pe termen lung.

Business Intelligence este nelipsit managerilor care sunt mereu în mișcare și care trebuie să ia decizii rapide. BI poate fi accesat extrem de simplu de oriunde și de pe orice: laptop, tabletă sau telefon. Informațiile sunt protejate de un sistem de securitate avansat, iar fiecare utilizator poate fi restricționat de administrator.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

De cele mai multe ori managerii urmăresc indici financiari ...

Testimoniale, recenzii sau review-uri, companiile își doresc cu orice pret ...

Anul acesta la targul international „Transport Logistic” de la Munchen ...

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.