WindSoft sustine excelenta la Gala Premiilor Tranzit 2018Toamna, industria transporturilor premiază eficienta companiilor și a managerilor.


An de an suntem prezenti cu entuziasm la acest eveniment în primul rând pentru a celebra succesul clientilor noștri, care sunt mereu câștigători și finaliști și putem menționa companiile: International Lazar Company, Tabita Tour, International Alexander, Dolo Trans Olimp, Com Divers Auto, Dianthus Company, Dunca Expediții, Vectra International sau Cartrans Preda.

Vrei să fii și tu transportatorul anului?


Ce au în comun managerii acestor companii? Au urmărit eficiența bazându-se pe cifre, analize, pe monitorizare, măsurare și control. Coincidență sau nu, acestea sunt beneficiile unui ERP.

Fără îndoială, un sistem software integrat îi oferă oricărui transportator instrumentele necesare pentru a fi în top, dar știm cu toții că succesul mai înseamnă și echipă, resurse, oportunitate, foarte multă muncă, servicii impecabile, dezvoltare continuă, profesionalism și lista poate continua.

WindNET ERP, soluția software dezvoltată 100% pentru nevoile industriei de transport, reprezintă doar o parte din ecuația succesului, dar în mâinile managerului potrivit poate urca orice companie de transport pe scena premianților.

Vino la standul WindSoft să descoperi WindNET ERP!


Ne vedem pe 2 noiembrie la Gala Premiilor Tranzit.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Pe 23 și 24 mai echipa WindSoft va fi prezentă ...

WindSoft este oficial furnizorul de soluții software integrate pentru ...

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.