Planifică ușor cu WindPlan!Sistemul software de optimizare și planificarea rutelor – WindPlan, face parte din portofoliul de soluții dezvoltate de WindSoft pentru transportatori. La fel ca și celelalta sisteme: WindNET ERP, WindTyre, WindPanel sau WindService, planificatorul reprezintă un răspuns la nevoile companiilor de transport.


Analizând activitatea clienților noștri am observat faptul că o parte dintre situațiile cu care se confruntă sunt o consecință a planificării defectuoase a rutelor, impactul fiind resimțit puternic la nivel operațional.

Astfel, atunci când am început designul WindPlan, ne-am raportat la problemele reale ale pieței:Principalul lucru de care am ținut cont a fost integrarea WindPlan cu celelalte sisteme utilizate de transportatori pentru planificarea curselor. Ne-am dorit o aplicație prietenoasă, care să poată fi adaptată cu ușurință în activitatea companiei:

  • WindPlan integrează cu succes toate sistemele telematice

  • Interfațează cu sistemele WindNET ERP și PTV

  • Beneficiază de setare POI – Point of Interest și Corridor fencing & Geofencing, cu alerte de intrare și ieșire din perimetru


WindPlan înseamnă comunicare eficientă, implicit siguranță, rapiditate și clienți mulțumiți. Sistemul recepționează, prelucrează și afișează  instantaneu statusuri și alerte.

Managementul eficient al curselor aduce beneficii pe plan operațional, departamental și interdepartamental.

  • WindPlan permite introducerea comenzilor, crearea curselor prin simpla selectare a resurselor, propune camioane conform unor parametri configurabili, propune comenzi și integrează comenzile în cursă

  • Sistemul beneficiaza de ETA care calculează timpul aproximativ de sosire și totodata calculează durata fiecărei rute și trimite informatia către vehicul


Dar iată ce mai este important de știut, înainte de a ne contacta pentru o prezentare detaliată: planificatorul WindPlan este personalizat pentru fiecare business, în funcție de specificul acestuia și, la fel de important, periodic adăugăm noi funcționalități și upgrade-uri în funcție de evoluția industriei de transport.

Află cum poți planifica eficient fiecare cursă, contactează-ne pentru detalii!

 

 

 

 

 

 

 

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.