ERP-ul salvează transportatorii de la eșec



In industria transporturilor, ca în oricare alta, mereu apar noi antreprenori entuziaști, în timp ce altii își închid firma. E ca o lege a junglei la nivel de business: supravietuiesc cei mai puternici. 


Dacă ești la început și îți este dificil să estimezi cum vor evolua lucrurile pentru activitatea ta sau când poți spune că în sfârșit te numeri printre cei care au trecut cu brio de perioada critică, iată câteva repere după care să te ghidezi:



  1. Numărul de clienți crește constant și o mare parte dintre ei vin din recomandări;

  2. Te gândești să mai angajezi câteva persoane pentru a prelua o parte dintre responsabilități;

  3. Încep să se contureze departamentele și nu mai ai doar o singură persoană care se pricepe la toate;

  4. Volumul de informații crește și asta îți cauzează probleme privind trasabilitatea și administrarea lor;

  5. Promptitudinea față de clienții tăi are de suferit din cauza accesării greoaie a informațiilor și a numărului mare de sarcini;

  6. Planificarea transporturilor devine din ce în ce mai dificilă;

  7. Administrarea financiară și contabilă e ca un labirint fără ieșire;

  8. Activitatea șoferilor începe să-ți scape de sub control;

  9. Te-ai îngropat în teancuri de dosare;


... Știm, totul pare un haos absolut. Vestea bună este că în acest moment business-ul înflorește, dar avem și o veste proastă: în scurt timp vei avea clienți nemulțumiți, erori umane care apar involuntar, vei fi atât de absorbit de toate încât managementul tău va avea de suferit și îți va fi imposibil să mai poți dezvolta afacerea către nivelul de top, unde cu siguranță vrei să ajungi.

Aceasta este capcana firmelor mici și mijlocii, care suferă de sindromul broaștei fierte. Da, ați citit bine. Totul a pornit de la un experiment de laborator din secolul al IX-lea și s-a observat atunci că o broască aruncată într-o oală cu apă fiartă va sări imediat din oală ca să-și salveze viața. Însă dacă broasca este pusă într-o oală cu apă rece, iar temperatura apei este crescută progresiv, organismul broaștei se va adapta, încet, încet, la temperatura tot mai ridicată. Și când apa va ajunge fierbinte de nesuportat, broasca va muri, pentru că nu va mai avea energie să sară din oală. Toată energia ei a fost consumată în procesul de adaptare la mediul tot mai agresiv.

Până la acest punct ați realizat probabil că este momentul să săriți din oală, pentru a nu sfârși sufocați de propriul succes.

Soluția se numește WindNET ERP, sistemul de software care integrează întreaga activitate pe o bază de date unică. Asta înseamnă controlul informațiilor până la cel mai mic detaliu, optimizarea tuturor proceselor, rapoarte în timp real, management performant, promptitudine și clienți mulțumiți. Adică exact ce îți trebuie pentru a dezvolta portofoliul de clienți fără să dai chix.

Timpul înseamnă bani, iar succesul tău, ERP-ul potrivit. Solicită o întâlnire cu un consilier WindSoft: https://goo.gl/kYPY6E.

 

 

 

 

 

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Testimoniale, recenzii sau review-uri, companiile își doresc cu orice pret ...

Digitalizarea a intrat în vietile noastre odată cu Revolutia Tehnologică ș ...

Mai bine de 6 săptămâni, echipele operationale ...

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.