WindSoft dedică anul 2018 inovațieiWindSoft, producător de software personalizat pentru transportatorii români, activează întrun mediu dinamic prin definitie, iar performanta înseamnă de cele mai multe ori pentru noi capacitatea de a ne adapata în permanență.


Anul 2017


Ne-a pus în fața multor provocări, decizii strategice și rezultate pe măsură. Am avut curajul să ne testăm limitele și la final, lucrurile au fost simple: încrederea pe care clienții noștri ne-au acordat-o a fost sursa de energie necesară pentru a fi cei mai buni, în folosul lor.

Procesul de rebranding


A fost poate cea mai importantă schimbare pentru WindSoft și a însemnat un nou logo, noi denumiri de produs, un nou site (www.windsoft.ro) și o nouă locație mai accesibilă (Bd. Theodor Pallady 47, Bucuresti). Principalul obiectiv a fost să găsim o formulă de prezentare care să exprime cât mai clar cine suntem și ce putem face pentru transportatorii români. Dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în acest proces și mai ales clienților care ne-au oferit în permanență feedback constructiv.


Încheiem un an în care cuvintele cheie au fost investiție, schimbare, încredere, cu un portofoliu de clienți care se dezvoltă și un business în continuă evoluție. Strategia pentru 2018 păstrează ca punct de plecare satisfacția clientului și va miza pe inovația soluțiilor software oferite de WindSoft.”, Ștefan Nedeluș – General Manager - WindSoft

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați.
Să avem un An Nou excelent împreună!

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.