WindTyre in SaaS – Managementul anvelopelor, oriunde, oricand!WindTyre in sistem SaaS este solutia potrivita oricarei companii de transport cu flota proprie avand acces facil si control total asupra modului in care parcul de anvelope este gestionat, folosind o platforma accesibila din orice punct cu conexiune la internet.


SaaS – Software as a Service


Conceptul de SaaS permite folosirea sistemului WindTyre, fara a fi necesara achitarea sa integrala in momentul achizitiei. Astfel, sunt eliminate din start costurile de investitie in infrastructura IT. In contrast cu metoda traditionala de achizitie – on premise, sistemul SaaS reprezinta o inchiriere a solutiei software, acesta implicand o taxa lunara de utilizare a sistemului.

De ce alegi WindTyre in SaaS?


Prin urmare, solutia WindTyre poate fi accesata online fie de pe un laptop, PC, tableta sau smart phone, ceea ce ofera mobilitate crescuta utilizatorului. In felul acesta, spre exemplu, utilizatorul poate inregistra operatiunile efectuate pe fiecare anvelopa de oriunde, nefiind dependet de statia de lucru unde a fost instalat sistemul.

Datorita capacitatii de stocare a datelor nelimitata in Cloud, fara investii proprii, istoricul fiecarei anvelope poate fi accesat in orice moment. Totodata, viteza cu care sunt rulate informatiile permite generarea rapida a rapoartelor manageriale de pe orice device. Modelul de livrare SaaS devine cea mai avantajoasa solutie pentru a urmarii cu usurinta si precizie modul in care sunt gestionate anvelopele de pe fiecare camion, indiferent de locatia acestuia.In felul acesta, managementul companiilor de transport are la indemana un instrument software cu ajutorul caruia este permanent informat cu privire la costurile generate de fiecare anvelopa. Se obtin cu usurinta rapoartele de care este nevoie pentru optimizarea managementului anvelopelor si scaderea costului/km.

 
Cosmin Lixandru, consultant Tyre Management

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Care sunt pierderile financiare în lipsa mentenantei anvelopelor? Anvelopele de ...

De la o anumita dimensiune a flotei in sus, managementul ...

Anvelopele de rezerva nu sunt luate in calcul niciodata cand ...

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.