Inovatia WindSoft Live la Munchen!Acceseaza tehnologia viitorului si participa la demonstratiile LIVE ale celor mai puternice sisteme software de management si control al business-ului tau!


ora 10:00, 9-12 mai


Vrei sa afli cum poti gestiona mentenanta parcului auto eficient si rapid?


Specialistii nostri iti vor arata de ce solutia WindPanel devine un instrument vital pentru un management strategic al mentenantei flotei cu impact direct in costurile tale.

 • Cum scazi timpul de imobilizare a vehiculelor?

 • Cum identifici la timp zonele care necesita interventie rapida?

 • Cum monitorizezi si controlezi timpii de imobilizare a vehiculelor?

 • Cum realizezi mentenanta preventiva pentru a reduce costurile de mentenanta corectiva?

 • Cand este oportuna investitia in reparatii majore sau innoirea parcului auto?


Te asteptam la workshopul nostru interactiv, unde vei afla modul in care WindPanel raspunde in timp real tuturor nevoilor tale pentru un management eficient al mentenantei parcului auto.
ora 13:00, 9-12 mai


Costurile cu anvelopele sunt printre cele mai mari costuri existente intr-o companie de transport. Insa, printr-un sistem inteligent de management al anvelopelor, acestea pot fi reduse considerabil.


In cadrul workshop-ului nostru iti vom arata Live cum poti reduce aceste costuri.

 • Printr-un management corect al anvelopelor, predictibilitatea in achizitie nu mai reprezinta o problema;

 • Anvelopele pot fi exploatate la maxim, evitandu-se demontarea prematura a acestora;

 • Sistemul de control al presiunii in anvelope reduce considerabil riscurile de explozie;

 • Influenteaza pozitiv consumul de combustibil prin monitorizarea si mentinerea presiunii in anvelopa in paramentrii optimi.


Vino la workshop si afla cum poti avea control total al costurilor tale printr-un management eficient al anvelopelor!

Poti interactiona cu specialistii nostri si poti experimenta live cele mai eficiente solutii de management al anvelopelor si management al mentenantei flotelor.
ora 15:00, 9-12 mai


Anul acesta la Munchen, WindSoft lanseaza noul sistem de planificare interfatat cu solutia Map&Guide.


Zilnic, incepand cu ora 15:00, pe toata perioada targului, vei avea ocazia de a participa la o demonstratie LIVE a celui mai avansat instrument de planificare si optimizare a rutelor.

 • Gestionarea si planificarea eficienta a resurselor disponibile a devenit un factor determinant intr-o companie de transport de succes. Astfel, automatizarea proceselor operationale de planificare a curselor creste eficienta in operare si acuratetea datelor.

 • Ai control total asupra modului in care alegi sa-ti optimizezi rutele! Sistemul pune la dispozitie rutele optime insotite de informatii in timp real privind traficul si taxele de drum al fiecarei rute selectate.

 • Solutia software va fi in permanenta conectata la sistemele instalate la bordul camionului. Astfel, vei fi informat in orice moment cu privire la pozitia camionului.


Participa la workshopul nostru si descopera inovatia in gestionarea eficienta a curselor si optimizarea rutelor!

Vino la Messe Munchen si descopera cele mai noi sisteme software WindSoft specializate pentru  piata internationala de transport si logistica!


 

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.