Soluții IT co-finanțate 50% pentru industria de transport persoaneIn luna martie WindSoft a decis să se implice activ în includerea pe harta transportatorilor moderni și companiile de transport persoane. A creat astfel un program de modernizare IT în care co-finanțează 50% din investiție pentru 5 cele mai interesate și interesante business-uri din profilul transport călători.


De ce este importantă industria de transport călători?


Studiile noastre arată că în acest moment această piață suferă un deficit în a ține pasul cu tehnologiile pe care deja alte companii din alte arii de transport le-au implementat cu ani în urmă.


Deși face parte din aceeași industrie, cea a transporturilor, business-ul companiilor de transport persoane se bazează aproape integral pe oameni. Credem cu tărie că nu mai vorbim doar despre soluții pentru gestiunea de containere cu marfă, ci discutăm despre optimizarea mobilității călătorilor, a noastră. În acest sens, vedem o importanță majoră în a investi în siguranța autocarelor care transportă călători, în calitatea de care beneficiază aceștia și prețul serviciilor pe care îl plătesc.

Optimizarea industriei prin tehnologie


Toate aceste lucruri sunt dependente de o gestiune corectă a resurselor, o organizare internă impecabilă și o anticipare asupra eventualelor dificultăți de business.


Soluțiile software integrate iau în calcul toate aceste aspecte și găsesc soluții de tip alerte și rapoarte care contribuie în fiecare secundă la decizii mai bune de business și în final la o afacere profitabilă și sigură. Cei care folosesc deja astfel de soluții reușesc să-și controleze mai ușor costurile structurale și operaționale, scăpând de stresul cheltuielilor inutile.

WindSoft a creat 15 ani soluții software pentru probleme punctuale, dar și pentru companii cu activitate complexă, dezvoltând astfel o experiență pe verticala transporturilor. Focus-ul a fost mereu în a înțelege piețele de transport și a le oferi soluții personalizate, de lungă durată și care să le permită o dezvoltare sănătoasă și constantă.

Prima inițiativă pe piața de călători: Programul 50 – 50
Printr-un efort colectiv distribuit într-o proporție egală, WindSoft a decis să susțină 5 companii de transport persoane să ajungă în 2016 la un alt nivel de eficiență, prin tehnologie.

Am deschis astfel înscrierile în programul de modernizare IT pe care îl co-finanțăm în proporție de 50%. Programul include atât audit și consultanță, cât și implementarea soluțiilor software calibrate cu tehnologiile deja existente în companiile de transport persoane.

Orice companie de transport din România se poate înscrie în programul 50-50 până cel târziu la data de 30 aprilie.

Selecția celor 5 companii de transport călători se va face în baza interesului arătat de acestea, dar și în urma unui interviu cu un consultant WindSoft.

Detalii | Aplica acum!

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Adoptarea unui sistem software de tip ERP înseamnă trecerea la ...

L-am provocat pe managerul departamentului de IT de la WindSoft ...

Care este secretul unei implementări software reușite? Sunt ...

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.