Ready4Action? Tips&Tricks pentru a rămâne fidel dorinteiLa începutul anului am demarat o campanie creată special pentru cele mai importante componente ale business-ului nostru: angajații WindSoft și partenerii de business. Dezvoltarea și mulțumirea lor personală și profesională contribuie la succesul organizației noastre.
Am creat Big Wish to Action kit, un concept de cadou pe care l-am oferit în cel mai important moment al anului, sfârșitul lunii Ianuarie – când majoritatea rezoluțiilor noului an deja sunt uitate într-o listă într-un teanc de lucruri ”mai importante”.

Cadoul oferit atât echipei interne cât și partenerilor WindSoft, a reprezentat de un kit practic de îndeplinire a dorinței din 2016. Da, a dorinței, nu a dorințelor, căci la finalul anului 2015 am lansat Make1Wish – provocarea de a ne seta doar o singură rezoluție principală pe care să rămânem focusați tot anul. Da, celebrii cercetători britanici ne-au convins prin studii că merită să renunțăm la lista de rezoluții pentru una mare și clară.

Dincolo de instrucțiunile primite în kit, am identificat câteva sfaturi practice care să ne ajute să ne ținem de treabă.

  1. Kit-ul conține un set de stickere pe care te sfătuim să le lipești în locurile cheie în care este esențial să-ți amintești de motivația ta. Vezi în galerie câteva exemple. Dacă le-ai consumat pe toate și crezi că ai nevoie de mai multe, scrie-ne și îți mai trimitem.

  2. Alege recompense cu care să te răsplătești atunci când te ții de treabă. Acest lucru s-ar putea să te ajute în zilele în care îți pui la îndoială motivația principală, în care n-ai cheful din alte zile sau în care pur și simplu te distrag alte lucruri care par (doar par, crede-ne) mai importante.

  3. Povestește cuiva important despre marea ta dorință. Ea îți va aminti despre motivația ta când te aștepți mai puțin, ea te va încuraja să continui atunci când te simți descurajat, iar dacă persoana contează cu adevărat pentru tine, vei continua să te ții de treabă câteodată doar de rușinea ei.


Dacă încă nu ai completat kit-ul, poate este momentul să o faci, niciodată nu este prea târziu să-ți concentrezi resursele către lucrurile cu adevărat importante. Iar dacă ai nevoie de susținerea noastră, iar rezolvările nu se află printre soluțiile noastre, scrie-ne. Aici suntem să te susținem până la capăt.

Vezi poze de la evenimentul intern „Big Wish to Action” aici

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.