Oprean achizitioneaza unul dintre cele mai puternice sisteme ERP disponibile pe piata de transport din RomaniaWindSoft sustine compania de transport Oprean, prin sisteme dezvoltate special pentru piata de transport.


Oprean, companie de transport de referinta din Romania, cu o flota de peste 100 de camioane, opteaza in 2017 pentru solutiile software WindSoft, in vederea cresterii performantelor activitatii de transport.


Infiintata in 1993, S.C OPREAN SRL este una dintre cele mai cunoscute companii de transport intern si international din Romania, operand practic pe orice retea europeana, inclusiv riveran Marii Negre. Sistemul ERP – WindNET este solutia optima pentru companiile de transport care isi doresc optimizarea proceselor interne si un management eficient, prin urmarirea si controlul costurilor in timp real.
Ne-am dorit sa avem un sistem integrat, in care sa angrenam toate departamentele. Am ales WindSoft, nu doar pentru faptul ca ne puteau oferi o solutie ERP integrata, ci si pentru awareness-ul pe care il detine compania.

Suntem abia la inceputul procesului de implementare, iar asteptarile noastre de la acest ERP sunt de a avea un control optim asupra cheltuielilor si o viziune clara asupra fluxurilor operationale.

Totodata, in urma implementarii, ne dorim ca sistemul software WindNET sa ne ajute la urmarirea tuturor proceselor in detaliu, pentru a actiona atunci cand este nevoie.

Laurentiu Trif, Manager Executiv – Oprean

Solutia ERP oferita de catre WindSoft foloseste o baza de date unica si fiind un sistem modular, faciliteaza integrarea tuturor departamentelor operationale, tehnice, precum si financiar-contabil. Astfel, se realizeaza cu usurinta trasabilitatea si urmarirea in timp real a fluxurilor operationale specifice companiilor de transport, indiferent de modelul de business al companiei.

WindSoft este singura companie software cu o experienta de peste 16 ani in implementarea sistemelor integrate ERP in industria de transport si logistica din Romania. Fiind un partener activ al industriei de transport din Romania, compania ramane in permanenta conectata la trend-urile pietei, aducand inovatie software in procesele de business ale transportatorilor.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Testimoniale, recenzii sau review-uri, companiile își doresc cu orice pret ...

Digitalizarea a intrat în vietile noastre odată cu Revolutia Tehnologică ș ...

Mai bine de 6 săptămâni, echipele operationale ...

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.