Nistor Trans Company urmareste cresterea eficientei companiei si adopta solutiile ERP oferite de WindSoftNistor Trans Company achizitioneaza solutia ERP – WindNET


Incepand cu 2010, Nistor Trans intra pe piata de transport din Romania. Fiind ghidati de o dorinta acerba de evolutie compania a ajuns ca in ziua de astazi sa detina un parc auto de peste 100 de camioane, prin intermediul carora sa ofere servicii de inalta calitate atat pe piata din Romania, cat si la nivel international.


Un pas important in progresul companiei a fost achizitia unei solutii software integrata. Astfel, prin implementarea sistemului WindNET, Nistor Trans nu urmareste doar eficientizarea si usurinta in operarea datelor, ci isi doreste un control sporit al fluxului informational si un management bazat pe decizii corecte, luate in timp util.

Referintele din piata au contribuit la decizia noastra de a achizitiona sistemul software oferit de WindSoft, insa alegerea facuta s-a bazat pe faptul ca WindSoft este compania a carei solutie ERP se pliaza cel mai bine pe modelul nostru de business.
Prin implementarea solutiei WindNET, ne dorim eficientizarea intregului flux operational, ceea ce ar duce la o utilizare optima a resurselor companiei. La nivel de management, ne asteptam ca aceasta solutie software sa ne ofere o privire de ansamblu clara asupra activitatii noastre de transport, pentru a putea lua cele mai bune decizii in timp util. Dorin Crisan, General Manager Nistor Trans Company

WindSoft ofera una dintre cele mai complexe solutii ERP dedicata industriei de transport, WindNET – un instrument software necesar oricarei companii de transport care isi doreste nu doar consolidarea pozitiei in piata, dar si evolutia acesteia.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Mai bine de 6 săptămâni, echipele operationale ...

Adoptarea unui sistem software de tip ERP înseamnă trecerea la ...

L-am provocat pe managerul departamentului de IT de la WindSoft ...

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.