Evenimente

Lansăm programul 50-50 la Gala ”Romanian Passenger Transport”

[ }————> Venim la Gală alimentați cu o veste grozavă și un ”premiu” pentru întreaga piață de transport persoane: lansăm un program intensiv de modernizare IT pe care am decis să-l co-finanțăm în proporție de 50% pentru 5 cele mai interesate și interesante companii din profilul transport călători.

Ștefan Nedeluș,
-director general WindSoft. 

—> Echipa WindSoft va fi prezentă la Gala „Romanian Passenger Transport Company of the Year 2016″ organizată de Ziua Cargo în 24-25 martie 2016 în Poiana Brașov. În cadrul evenimentului vom avea ocazia să înmânăm premiul pentru IT în seara galei, și să interacționăm mai de aproape de companiile de transport persoane în cadrul seminarului ”Soluții IT – Parteneri indispensabili” de vineri.  

 

———> [ De ce să fii cu ochii pe WindSoft }


[ 1 } —-> Lansăm înscrierile în programul 50-50 by WindSoft

Căutăm 5 companii de transport persoane cărora să le susținem 50% din investiția în modernizarea IT. În cadrul galei lansăm înscrierile pentru 50-50, programul intensiv de evoluție internă dedicat companiilor de transport călători. Cei participanți la eveniment vor avea ocazia să afle primii detaliile programului și chiar să se înscrie direct de la standul WindSoft. 

 

[ 2 } ——–> Cunoștință cu F4T, combustibil binar de tip ERP 

Am pregătit informații și documentație despre combustibilul binar de tip ERP, F4T – soluția software adaptată profilului companiilor de transport călători. Consultanții WindSoft vor fi prezenți la standul WindSoft în toată ziua de joi pentru a prezenta, aplicat, beneficiile pe care le au companiile de profil atunci când alimentează de la WindSoft.

 

[ 3 } ——> Seminarul indispensabil despre IT, vineri de la 10:00

Seminarul va fi susținut de Ștefan Nedeluș care va vorbi despre importanța implementării unei soluții software, iar Cosmin Lixandru va aborda tema ”control costuri și mentenanță”. În cadrul seminarului va fi analizat și un studiu de caz aplicat care va arăta în ce fel și cât de mult poate fi controlat și redus costul cu anvelopele. 

 

Pentru cei care nu reușesc să ajungă la Gala din Poiana Brașov dar își doresc să aplice la programul 50-50, vom anunța pe pagina de Facebook sau pe site-ul programului detalii legate de înscriere.

buton-_01[ published at } --------> 23 / 03 / 2016