Apariții Media

Etapele implementării unui ERP

[ }———–> Implementatorul conduce procesul de la un cap la altul: respectă în primul rând graficul activităţilor din proiect şi îşi pune la dispoziţie oamenii. În plus, se asigură că beneficiarul are resursele fizice necesare: calculatoarele, reţea etc pentru a putea utiliza sistemul. 

-Ștefan Nedeluș, directorul general WindSoft pentru Ziua Cargo.

Resursele de combustibil binar oferite de WindSoft includ și un set de servicii complementare soluțiilor software. Descoperă [aici}——>serviciile oferite de WindSoft pentru transportatori.
Etapele unui proces de achiziție software într-o organizație sunt expuse mai pe larg în articolul Etapele Implementării unui ERP din nr. 11 al revistei Ziua Cargo.

Câteva sfaturi esențiale în etapa deciziei de achiziție a unui ERP:

[ 1 }———————> Cu cât furnizorul ales pentru sistemul software este mai experimentat în nişa transportatorilor, cu atât înţelegerea va fi mai uşoară şi lucrurile se vor desfăşura mai rapid şi mai fluid în colaborare.
[ 2 }——-> Reticenţa la schimbare, la nou a viitorilor utilizatori poate fi diminuată anticipat prin implicarea lor în acest proces şi prin comunicarea motivelor implementării unei asemenea soluţii în mediul lor de lucru.
[ 3 }—> Pe lângă bugetul de achiziţie şi cel de implementare, proiectul trebuie să prevadă şi un buget de mentenanţă.

Citește integral ——->{aici] interviul cu Ștefan Nedeluș despre Etapele implementării unui ERP- un interviu semnat Radu Borcescu.

Pentru informații legate de serviciile WindSoft sau despre produsele ERP oferite, contactează echipa WindSoft la contact@windsoft.ro sau la +4031 130 91 58. Îți stăm la dispoziție pentru a intra într-o conversație valoroasă.[ published at } --------> 07 / 06 / 2015