Evenimente

Demo live la Tranzit Expo: 21-23 aprilie, Cluj Napoca

[ }————> Folosim prezența WindSoft la acest eveniment pentru a comunica mai mult cu partenerii din transport despre flexibilitatea pe care o avem în personalitatea companiei. Inovăm atât prin produsele noastre, cât și prin modelul nostru de business și modalitățile prin care se pot accesa soluțiile noastre.  
– Ștefan Nedeluș, director general WindSoft. 

În cadrul târgului expozițional organizat de Trafic Media de la Cluj, perioada 21-23 aprilie, participanții vor avea ocazia să descopere soluțiile software WindSoft și să înțeleagă mai multe despre impactul inovației tehnologice asupra business-ului de transport.

——————————————————————————

4 motive să cauți
combustibilul binar la târg

 

[ 1 } —-> Finanțare directă

Doar pe perioada târgului expozițional poți beneficia de finanțarea sistemului software pe care ți l-ai dorit pentru compania ta, direct de la producător, pe o perioadă de până la 18 luni fără costuri suplimentare. 

[ 2 } —-> Demo live pentru WindNET, WindTyre și WindOps

Vei avea ocazia să asiști la un live-demo pentru 3 dintre soluțiile software oferite de WindSoft disponibile începand cu 2016 și în varianta SaaS, sisteme pentru toate tipurile de companii de transport de marfă, case de expeditii, logistică, distribuție, service auto sau transport de călători.

 

[ 3 } —-> Tragi cu ochiul în premieră la soluțiile inovatoare WindSoft

Vom prezenta câteva dintre inovațiile tehnologice la care lucrăm de ceva timp. Transport Management Intelligence: un sistem Business Intelligence extrem de util top managementului ce va permite customizarea rapoartelor și un sistem de monitorizarea a costurilor cu mentenanța în Fleet Panel.

 

[ 4 } —-> Cunoaște-l pe Ștefan Nedeluș în cadrul seminarului
 
Vineri 22 aprilie, ora 10:00 la sala Restaurant de la parter, vei avea ocazia să intri în conversație cu directorul general WindSoft. Ștefan Nedeluș va aborda tema: soluții software indispensabile pentru o afacere competitivă într-un seminar de interes pentru orice companie de transport.

 

windsoft seminar

 


[ ! }———–> Vei avea ocazia să-ți încarci telefonul direct din stația de alimentare aflată la standul WindSoft.

—————————————————————————————-

[ Agenda Completă }————————> Program Trafic Expo

[ Newsletter }———————————->  Înscrie-te pentru a afla ultimele noutăți

[ Contact }————————————–> Vrei să stai de vorbă cu noi înainte de târg?

————-

Ne vedem la Cluj!

 [ published at } --------> 17 / 04 / 2016