Blog

De ce să alegi un ERP în SaaS?

O variantă simplă oferită de WindSoft de a accesa 
cele mai performante soluții software pentru 
companiile de transport.

 

> SaaS (Software as a Service) este una dintre cele mai noi tendințe de livrare a sistemelor informatice ce oferă companiilor de transport o variantă mai simplă de a accesa un sistem ERP eliminând mult din costurile de investiție inițială. 

 

O soluție cu investiții minime

 
 
Investițiile inițiale pentru achiziția sistemului în regim On – Premise presupun costuri cu licențele de utilizare precum și cele ce vizează o infrastructură hardware bine structurată, pentru a asigura o funcționare a sistemului în parametrii optimi. In situația achiziției în regim SaaS astfel de investiții sunt eliminiate, devenind o opțiune avantajoasă pentru companiile de transport de dimensiuni mici și mijloci, care pot achiziționa sistemele software cu accesare directă prin internet. Acest principiu presupune închiriere a dreptului de proprietate, folosind tehnologia Cloud. Pentru a sprijini piața de transport din România, WindSoft a încheiat un parteneriat cu furnizorul de cloud storage – Orange, oferind astfel servicii de cea mai bună calitate la cele mai ridicate standarde.
 
 
 

————————————

De ce să alegi SaaS?

 

Costurile minime de instalare și ușurința în utilizare sunt avantajele majore pe care orice companie de transport le poate obține dacă optează pentru una dintre sistemele WIndNET ERP în regim SaaS, însă sunt și alte beneficii importante ce fac ca o astfel soluție să devină un instrument indispensabil pentru transportatori:

[ x }————> Timp și cost redus în implementare. ( Dacă timpul de implemnetare a unei soluții achizționată On-Premise poate ajunge și până la 4 luni, de data aceasta instalarea se face rapid fără costrui mari.)
[ x }————> Costurile lunare sunt predictibile și reduse prin plata unui abonament lunar, ceea ce ajută la optimizarea cashflow-ului.                  

[ x  }———-> Este un serviciu ușor de accesat de oriunde există conexiune la internet.
[ x }——-> Răspunde necesităților unei companii de transport, oferind o serie de automatisme, menite să reducă volumul de muncă și să crescă productivitatea.
[ x }———–> Soluția este dezvoltată pe o tehnologie nouă (SQL, .NET), ușor upgradabilă și cu o interfață intuitivă.

 

————————————

Astăzi instrumentele software sunt vitale pentru a te menține pe o piață 
atât de dinamică precum cea de transport, iar sistemele WindNET ERP în regim SaaS
devin accesibile tuturor transportatorilor tocmai pentru a susține industria.

 

————————————————————————

Resursă creată de
Adrian Boncică,
Key Account Manager – WindSoft

 

 

 

 

 

 [ published at } --------> 14 / 10 / 2016